• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Meiller, zorlu çalışma sahalarını tercih ediyor

Meiller, zorlu çalışma sahalarını tercih ediyor
Meiller, sunduğu yüksek kalite, sağlamlık ve güvenlik donanımları ile faaliyetlerini zorlu çalışma sahalarında sürdüren firmaların çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

 

Meiller damper, yüksek kalite ve sağlamlığı ile zorlu çalışma alanlarında kullanıcılarına kesintisiz çözümler sunuyor. Ankara merkezli Bortek Nakliyat, Yüngül İnşaat ve Helvalı İnşaat toplamda 21 adet çelik yarı römork damper ile filolarını güçlendirdiler.
 
Bortek Nakliyat
 
Merkezi Ankara’da olan Bortek Nakliyat firması filosuna 10 adet Meiller çelik yarı römork ilave etti. Doğuş Otomotiv Meiller Yetkili Satıcısı Ankara Ağır Vasıta‘dan satın aldığı 10 adet MHPS çelik yarı römorkla Bortek Nakliyat, 37 adedi alüminyum yarı römork damper, 20 adedi ise çelik yarı römork damper olmak üzere filosundaki Meiller sayısını 57 adede çıkarttı. Bortek Nakliyat’ın sahibi Bora Baş, yıllardır Meiller’le çalışmalarının nedenini Meiller’in sunduğu yüksek kalite, alüminyum araçların daha fazla yük taşıma kapasitesi ve düşük işletme maliyetleri olduğunu belirtti. Baş, “Meiller sağlamlığı, kalitesi, düşük işletme maliyetleri ve yüksek ikinci el değeri ile kriterlerimizi tam anlamıyla karşıladığı için tercih nedenimiz oluyor.“ diye konuştu.
 
Yüngül İnşaat
 
Ankara merkezli inşaat firması Yüngül İnşaat da 7 adet çelik yarı römork ile filosunu Meiller damperle güçlendiren firmalar arasına katıldı. Firma yetkilisi Mehmet Yüngül, Doğuş Otomotiv Meiller Yetkili Satıcıları’ndan Ankara Ağır Vasıta’dan alınan damperlerle ilgili olarak “Yol, inşaat, madencilik, havaalanı ve hazır beton gibi farklı sektörlerde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Filomuza kattığımız yeni Meiller damperlerle makina parkımızı daha da güçlü hale getirdik. Yeni araçlarımız ile daha da büyük projelere imzamızı atacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Helvalı İnşaat
 
Bir diğer Ankara merkezli inşaat firması Helvalı İnşaat da Meiller damperi tercih ederek, Doğuş Otomotiv Meiller Yetkili Satıcısı Çalışkan’dan 4 adet çelik yarı römorku filosuna kattı. İnşaat sektöründe farklı alanlarda faaliyet gösteren Helvalı İnşaat’ın yetkilisi Saffet Helvalı, hizmet verdikleri sektörün oldukça ağır çalışma koşullarına sahip sektörlerden olduğuna işaret ederek “Bu alanda çalışma koşullarını üst düzeyde güvenli ve kusursuz hale getirmemiz gerekiyordu. Bu sebeple Meiller’in sunduğu güvenli ve sağlam araçlar bizim tercihimiz oldu.“ dedi.
 
Birçok büyük projede başarıyla görev yapan Meiller, üstün teknolojisi, kalitesi, sağlamlığı, düşük işletme maliyetleri ve yüksek ikinci el değeri ile yüklenici firmaların en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim