• BIST 9475.37
  • Altın 2505.867
  • Dolar 32.5978
  • Euro 34.7962
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Meiller'den ağır ticaride damper çözümleri

Meiller'den ağır ticaride damper çözümleri
2009 yılında başladığı kamyon üzeri damper çalışmalarını tamamlayan Meiller, ağır ticari araç markalarına uygun damper çözümleri sunuyor.

MEILLER ÇÖZÜM ÜRETİYOR

2009 yılında başladığı kamyon üzeri damper çalışmalarını tamamlayan Meiller, ağır ticari araç markalarına uygun damper çözümleri sunuyor.

2010 yılını yüzde 233 ile, toplam pazardan daha fazla büyüme elde ederek kapatan Meiller, 1,5 yıl süren kamyon üzeri damper tasarım çalışmalarını tamamladı. Mevcut ürün gamı ile kamyon üzeri damper pazarının yaklaşık yüzde 90’ına hitap eden Meiller çeşitli dingil gruplarına uygun ürünler sunuyor.

Farklı marka ve modeller için özel tasarımlar yapan ve uzun ömürlü damperler üreten Meiller, 160 yıllık tecrübesi ile gerçekleştirdiği AR-GE çalışmalarıyla damper kullanıcılarının her türlü ihtiyacına cevap veriyor.

Kamyon üzeri dampere Meiller damgası

1904 yılından bu yana kamyon üzeri damper üretimi gerçekleştiren Meiller, damperleri boşaltmak için kullanılan mekanik vinçlerin yerine 1925 yılında ilk hidrolik kaldırma sistemini uygulayan markadır. Meiller, bir asrı aşkın süredir damperle ilgili farklı tasarımlar ve mevcut modellerinde geliştirme çalışmaları yapmaktadır. Meiller’in ürün gamında standart damperlerin yanısıra 3 yöne boşaltım yapabilen damperler, kamyon römork damperler ve atık taşıyıcı sistemlerde de özgün tasarımları bulunmaktadır.

Meiller markasının uzun yıllara dayanan OEM-Orijinal Ürün Üreticileri ilişkileri sayesinde geliştirdiği damperler, her markaya ve her markanın modeline uygun olarak özel tasarlanmaktadır. Bu damperleri diğer üreticilerden ayıran en önemli farkından biri araşasidir. Araşasi, kamyonun teknik detaylarına göre tasarlanır ve imalatında kullanılan malzeme, kamyonun şasisi malzemesi ile aynıdır. Bu sayede aracın ve damperin birbiri ile en üst düzeyde uyumlu olması sağlanmaktadır. Bunun yanında, damperin gövdesi aracın dingillerinin teknik taşıma kapasitesine göre şekillendirmekte ve ağırlık merkezi yük dağılımına göre en hassas şekilde konumlandırılmaktadır. Gövde altı dengeleyicinin de eklenmesi ile aracın sürüş ve boşaltım anındaki dengesi sağlanmaktadır. Tüm bunlara ek olarak; Meiller, dünyada kendi hidrolik sistemini üreten tek damper markasıdır. Damperli araçların çalışma koşulları dikkate alınarak, bir damper müşterisinin ihtiyacı olabilecek unsurlara göre tasarlanan hidrolik sistem, muadillerine göre bakımı kolay, daha uzun ömürlü ve daha hızlıdır. Özellikle dekapaj sahalarında kullanılan 8x4 kamyonların sadece boşaltım anında tükettikleri yakıt üzerinden yapılan hesaplamada, Meiller hidrolik sisteminin hızı sayesinde, yıllık yakıt tüketimlerinde kullanıcılarına dikkate değer avantajlar sağladığı tespit edilmiştir. Tüm bu özellikleri ile araçların ikinci el değerinde artış sağlayacak bir yatırım aracı olarak değerlendirilecek olan Meiller damperler sağladığı avantajlarla müşterilerinin memnuniyetini kazanmaktadır. 2011 yılının ilk 3 ayında gerçekleşen 48 adet kamyon üzeri damper satışı ile yıla hızlı başlayan Meiller, kamyon üzeri damper satışlarını 2010 yılının aynı dönemine kıyasla %480, toplam satışlarını ise %200’den fazla artırarak başarılı bir yıl geçireceğinin sinyallerini veriyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim