• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Meklas Group hizmet ağına yeni lokasyonlar ekleyecek

Meklas Group hizmet ağına yeni lokasyonlar ekleyecek
5 kıta 80 ülkede ürünlerini dağıtan Meklas Group, önümüzdeki yıllarda hizmet ağına yeni lokasyonlar eklemeye hazırlanıyor.

1986 yılında kurulan Meklas Group’un bugün 5 kıtada 80 ülkeye ürün dağıttığını hatırlatan Çelik, “Bu dağıtım kanallarını oluştururken Avrupa ve Amerika’daki kendi dağıtım merkezlerimiz avantajlarını gördük. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde bunlara yeni bölgeler eklenebilir. Şu an bazı ülkelerde fizibilite çalışmalarımız devam ediyor ancak önceliğimiz üretim kapasitemizi önümüzdeki 2 yılda artırmak olacak. Devam eden OEM projeleriyle Meklas, yeni yatırımların devreye girmesiyle yıllık körük üretimi kapasitesini 1 milyonunun üzerine çıkararak OEM’ler için de üretim yapmaya devam edecektir. OEM’lere yönelik projeler üreten ve bu doğrultuda projelerle devam eden grup, 2014 yılı itibariyle bu projeleri öncelikli gündemine alacak. Üretimin yüzde 20’sini OEM ve ilk üretici grubuna yönlendiren grup, önümüzdeki yıllarda da bu oranı korumayı öngörüyor” diye konuştu.

EKİBİN BAŞARISI ŞİRKETİN BAŞARISI

Kendilerini rakiplerinden ayıran en önemli özelliğin müşteri memnuniyeti ve deneyimli ekipleri olduğunu kaydeden Selçuk Çelik, “Başarının bir ekip işi olduğuna her zaman inanmışımdır. Burada başarının başlangıç noktası sizi satış kanalından temsil eden personeliniz ya da müşterinin kendisi olabilir. Ancak A’dan Z’ye tüm aşamalarda, tüm süreçlerde, sistemli ve hedefli çalışmayı temel prensip edinirseniz bu size beraberinde başarıyı getirecektir. Burada kullandığınız makine, ekipman, sistem seçiminden tutun, personeliniz eğitimine kadar her asama çok hassas şekilde planlanmalı ve uygulanmalıdır. İstikrarlı büyüme ve verimlilik her zaman temel hedeflerimiz olmuştur. Meklas bünyesindeki tüm ekip arkadaşlarımızın kişisel, takım ve departman hedefleri de dönemsel olarak buna paralel belirleniyor.

“ÖZEL EKİPMAN TASARIMLARINDA MÜŞTERİYLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”

Müşteri istekleri doğrultusunda butik üretim yaptıklarını aktaran Çelik, özellikle de son yıllarda yaygınlaşan endüstriyel uygulamalar için hava süspansiyon ile titreşim sönümleme ve kaldırma veya yönlendirme amaçlı körük kullanımının artarak pazarın genişlediğini kaydetti. Selçuk Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu tip özel makine ve ekipman tasarımlarında üreticiler özel taleplerde bulunmakta veya beraber ürün geliştirebilmekteyiz. Bunların dışında yine taşıt araçlarında OEM ve treyler üreticilerinin spesifik ürün talepleri ya da özel araç veya ekipman dizaynlarında ihtiyaç duydukları çözümleri sağlayabiliyoruz.”

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim