• BIST 9536.14
  • Altın 2474.489
  • Dolar 32.4754
  • Euro 34.5454
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Mercedes Antalya’da müşterileri ile toplandı

Mercedes Antalya’da müşterileri ile toplandı
Mercedes-Benz Türk, turizm sektöründeki müşterilerine özel düzenlediği bir akşam yemeği organizasyonunda hafif ticari araçları Vito, Sprinter ve Citan ile otobüsleri Tourismo ve Tra-vego’yu sergiledi.

 

Mercedes-Benz Türk, The Marmara Antalya’da düzenlenen akşam yemeğinde Antalya bölge-sindeki turizm müşterileri ile bir araya gelerek, hem turizm sektörüne yönelik araçları hakkında katılımcıları bilgilendirdi, hem de hafif ticari araçlar ve otobüs pazarlama ve satış ekiplerinin ortak çalışmalarının bir ürünü olan “8 koltuktan 54 koltuğa kadar Mercedes-Benz’de herkesin yeri hazır” adlı kampanyasını duyurdu.
 
Yemeğe katılan Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz ve diğer şirket yöneticileri, 23 tu-rizm firması ile bir araya geldi.
Müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Mercedes-Benz Türk, Türkiye’de turizm sektörünün merkezi olan Antalya’da, turizm sektöründe yer alan şirketlerin iş modellerini konuşmak, 2013 stratejilerini yakından takip ederek talep ve beklentileri yerinde dinlemek, kampanya ve hizmetleri hakkında katılımcıları detaylı olarak bilgilendirmek amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdi. Şirket, sektörün ihtiyaçları, müşterilerin talep ve beklentileri doğrultusunda sunduğu hizmetlerde ve araçlarında her türlü yeniliği yaparak gerek yeni kampanyalar, gerekse ürünlerinde sunduğu ek donanımlar ile müşteri memnuniyetine verdiği önemi bir kez daha gösteriyor.
 
Turizm sektörüne yönelik düzenlediği bu tarz toplantılar aracılığı ile Mercedes-Benz Türk, müşterilerine etkin bir şekilde ulaşıp, sektörün tüm ihtiyaçlarına birebir cevap veren araç filo-sunu tanıtmaya, müşterilerinin her türlü talep ve beklentilerini dinleyerek onların yanında olmaya devam ediyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim