• BIST 9010.63
  • Altın 2297.694
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0564
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Mercedes-Benz 'Finansın En İyi İşveren'i seçildi

Mercedes-Benz 'Finansın En İyi İşveren'i seçildi
İnsan kaynakları alanında dünyanın en prestijli organizasyonlarından "Great Place to Work", 2014 yılı için Türkiye'nin "En İyi İşverenleri"ni seçti.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, 2013 yılında olduğu gibi 2014 yılında da "Finansın En İyi İşveren"i seçilirken, "50-500 çalışana sahip şirketler" kategorisinde "İkincilik Ödülü"nü kazandı.

Her yıl dünya çapında 49 ülkede 6 bine yakın şirketin toplamda 12 milyondan fazla çalışanını analiz eden Great Place to Work® Enstitüsü, Capital Dergisi işbirliğiyle gerçekleştirdiği araştırmada, şirketlerin çalışan perspektiflerini ve  insan kaynakları süreçlerini analiz ederek konumlarını belirlemenin yanı sıra "Türkiye'nin En İyi İşverenleri" listesindeki yerlerini de belirliyor.

"Great Place to Work", 2014 yılı için Türkiye'nin "En İyi İşverenleri" ödüllerinin sahiplerini "50-500 çalışanı olan şirketler", "501 ve üzeri çalışanı olan şirketler" ,"Finansın  En İyi İşvereni" ve "IT’nin En İyi İşvereni" olmak üzere dört farklı kategoride belirledi.

Finansın En İyi işvereni "Mercedes-Benz Finansal Hizmetler" seçildi

20 Mayıs akşamı Le Meridien Otel İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde açıklanan sonuçlara göre, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, 2014 yılında "Finansın En İyi İşvereni" seçilirken, "50-500 çalışana sahip şirketler" kategorisinde de  ikincilik ödülünü elde etti. Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, geçtiğimiz yıl da "Finansın En İyi İşvereni"seçilmişti.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Genel Müdürü Tolga Oktay, "Şirketimizin müşteri memnuniyetinin, dolayısı ile başarısının devamlılığı ancak çalışanlarımızın mutluluğu, şirkete bağlılığı ve güveni ile mümkündür. Başarıya giden yolda en önemli kaynağımız çalışanlarımızdır. Great Place To Work 2014 kapsamında, şirketimiz nezdinde % 97 oranında çalışan katılımı ve katılanların % 94’ünden de olumlu geri bildirim alındığını öğrendik. Bu Mercedes-Benz Finansal Hizmetler olarak pozitif çalışan yaklaşımımızın ve yenilikçi insan kaynakları uygulamalarımızın da başarıya ulaştığının bizler için güzel bir göstergesi oldu" şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Oktay;  Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in çalışanlarına duyduğu saygı ve takım çalışmasına verdiği değer,  çalışanların şirketin bir parçası olmaktan keyif aldıkları iş yeri haline getiriyor. Şirketin saygı, dürüstlük, disiplin ve tutku başlıkları altındaki temel değerleri, aynı zamanda başarıya giden yoldaki pusulasını da oluşturuyor. Yıllardır açıklanan anket sonuçları üzerine gerçekleştirilen grup toplantılarının, toplantılarda ‘Çalışmak için harika bir yer’ sloganıyla ortak olarak alınan kararlarının ve şirket nezdinde sürdürülen istikrarlı aksiyon planlarının sonuçlardaki etkisi ise oldukça büyük. Yola çıkılırken neye ihtiyaç duyulduğu, nasıl karşılanabileceği, ne fayda sağlayacağı düşüncesi ile hareket ediliyor. Ortak fikir birliği ile üretilen düşünceler zaten çalışanlar tarafından kabul görmüş olduğu için her uygulamada başarı sağlanıyor. Kısacası bu herkesin elinin değdiği, emeğinin olduğu ortak bir sonuç." diye konuştu.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim