• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Mercedes-Benz, REW İstanbul'a kamyonları ile katıldı

Mercedes-Benz, REW İstanbul'a kamyonları ile katıldı
Mercedes-Benz Türk, “REW İstanbul 2014 - 10. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Uluslararası Fuarı”na çevre dostu kamyonları ile katıldı.

Kamyon pazarının 12 yıldır aralıksız lideri olan Mercedes-Benz Türk, çevreci teknoloji ve kalitede öncü kamyonlarından 2 adet katı atık toplama kamyonu ve 1 adet vakumlu süpürge kamyonunu REW İstanbul 2014 Fuarı’nda sergiliyor.

Dünya Çevre Haftası’nın da kutlandığı Haziran ayında gerçekleştirilen, çevre dostu tüm ürün, makina, ekipman ve uygulamaların bir arada yer aldığı REW İstanbul Fuarı’nda, Mercedes-Benz Türk standında,  Mercedes-Benz Axor ve Mercedes-Benz Atego kamyonları fuar ziyaretçileri ile buluştu.

Bu yıl 10.’su düzenlenen, “REW İstanbul” Fuarı’nda Mercedes-Benz Türk, yerel yönetimlerin ihtiyaçlarına yönelik hizmet veren firmaların tercih ettiği kamyon modellerini sergiledi. Sergilenen kamyonlar:

Axor 1829 Hidromak imalatı, yeraltı konteynerleri için dizayn edilmiş, 7m/1 ton kapasiteli üstten vinçli, 15+2,4 m3 katı atık toplama üstyapılı
Atego 1518 EFE Endüstri imalatı, 12,5 + 1,5 m3 katı atık toplama üstyapılı
Atego 1524 Koluman Otomotiv Endüstri imalatı, 6 m3 hidrostatik şanzumanlı vakumlu yol süpürge üstyapılı

Çevre dostu BlueTec® Euro 5 motor teknolojisinin kullanıldığı Türkiye kamyon pazarına ilk kez 2001 yılında sunulan Aksaray üretimi Atego ve Axor kamyonlar, zaman içerisinde yapılan değişikliklerle hem farklı bir dış görünüm kazandı, hem de araçların işlevselliği ve sürüş rahatlığı artırıldı.

Çevrenin ve yaşamın geleceğini bugünden şekillendiren en son teknolojilerin sergilendiği fuarda, Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler ve Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler ekipleri de ziyaretçi ve katılımcılara ürün ve hizmetleri hakkında bilgi verdiler.

Özel üstyapılarla beraber kullanılmaya uygun araçlar

Atego 1524 model kamyona monte edilmiş Koluman Otomotiv Endüstri imalatı vakumlu yol süpürge üstyapısı, bütün dünyada kabul gören E-United PM10 testinden en yüksek sonuç olan 3 yıldız sertifikasına sahip ilk Türk üstyapısı özelliğini taşıyor. Bu sertifika yol süpürme işleminde gürültü seviyesinin haricinde, emilen tozun dışarı salınmadan üstyapıda muhafaza edilme derecesini belgeliyor. Koluman hidrostatik şanzumanlı vakumlu yol süpürgesi, üst yapı için harici motor kullanmadan Mercedes-Benz Atego 1524’ ün motor gücü ile tüm sistemi çalıştırabiliyor. Düşük işletme ve bakım maliyeti, düşük ses seviyesi, süpürge çalışırken kademeli hız kontrolü ve hız sabitleme özelliği en önemli avantajları olarak göze çarpıyor.

Atego 1518 model kamyona monte edilmiş EFE Endüstri imalatı 12,5 + 1,5 m3 hacimli hidrolik sıkıştırmalı katı atık toplama kamyonu, hafifletilmiş gövde tasarımıyla, Atego’nun yüksek taşıma kapasitesinden faydalanarak en ekonomik şekilde katı atık toplama ihtiyacının karşılanması için öngörülmüş bir ürün. CAN BUS sistemi sayesinde araç üzerindeki PLC motor, diğer elektronik ekipmanlar ile tek hat üzerinden haberleşiyor. Araç üzerindeki sensörlerden alınan veriler gerçek zamanlı olarak takip edilip ve depolanabiliniyor.

Axor 1829 model kamyona monte edilmiş Hidromak imalatı 15 + 2,4 m3 hacimli,  hidrolik sıkıştırmalı katı atık kamyonu 7m/1 ton kapasiteli vinci ile yer altı konteynerlerinden katı atık toplama hizmetleri için tasarlandı. Kasa üzerine monte edilen vinç ile çöp kasasında hacim kaybı olmadan 18 tonluk araçlara uygulanabiliyor.

Mercedes-Benz Türk düşük işletme maliyetleri, yaygın satış sonrası hizmet ağı, yüksek manevra kabiliyetine sahip araçları ile küçük yerleşim merkezlerinden büyük metropollere kadar her türlü çalışma şartlarına uygun kapasitede kamyonlarla temizlik sektörüne hizmet vermeye devam ediyor.

Mercedes-Benz Türk’ten finansman desteği

Mercedes-Benz Türk, 2001 yılından beri finansman hizmetini tek noktada yaygın Mercedes-Benz Türk A.Ş bayi ağı aracılığı ile müşterilerine sunuyor. Sattığı her iki araçtan birini “Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş.” aracılığı ile kredilendiren Mercedes-Benz Türk, üretim tesislerine yaptığı yatırımların yanı sıra müşteri talep ve beklentileri doğrultusunda, ürünlerini geliştirmeye yönelik yatırımlarına da devam ediyor.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim