• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Mercedes-Benz turizmcilerle buluştu

Mercedes-Benz turizmcilerle buluştu
Mercedes-Benz Türk sezon öncesi turizmcilerle buluştu. Yeni klima sistemi, uzun bakım aralıkları ve yeni nesil koltuklarının tanıtıldığı Tourismo 16, bu yılın gözdesi olacak gibi gözüküyor.

Mercedes turizmcilerle buluştu

Mercedes-Benz Türk sezon öncesi turizmcilerle buluştu. Yeni klima sistemi, uzun bakım aralıkları ve yeni nesil koltuklarının tanıtıldığı Tourismo 16, bu yılın gözdesi olacak gibi gözüküyor.

Tanıtım için düzenlenen yemek organizasyonuna TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve Türkiye Otobüsçüler Derneği Başkanı Sümer Yığcı’nın yanı sıra, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Akif Nuray, Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ile Mercedes-Benz Taşıt Ticaret ve Servis A.Ş Genel MüdürüOsman Nuri Aksoy katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Süer Sülün, turizmcilerle bir araya gelmelerinden duydukları mutluluğu belirterek, özellikle Tourismo 16’daki klima sisteminin bu yaz herkesi farklı ferahlatacağına dikkat çekti.

İkinci ortağınız Maliye

Geceye Mısır’dan gelip ayağının tozuyla katılan TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ise, turizmcilere hesapsız iş yapmamaları çağrısında bulunarak, “İkinci ortağınız Maliye’dir. Adı torba, çuval, çanak ne olursa olsun sonunda mutlaka alacağını alır” diye konuştu.

Yeni Tourismo’nun özelikleri

2 akslı, 12,14 m uzunluğunda, 46 yolcu kapasitesine sahip Tourismo15 RHD;3 akslı, 13,9 m uzunluğunda, 54 yolcu kapasiteli Tourismo 17 RHD ve pazara yeni sunulan Tourismo 16 RHD otobüsleri ekonomi ve yüksek kazanç sağlamayı hedefliyor. Mercedes-Benz Tourismo’nun karoserisi, Hoşdere Fabrikası’nda katoforez daldırma boya tesisinde gördüğü işlem sayesinde, korozyona karşı korunuyor.
Tourismo 16 RHD adı ile müşterilerin beğenisine sunulan yeni Tourismo, 2 akslı olmasının yanısıra 12,96 m uzunluğunda ve 3,62 m yüksekliğinde. 50 kişilik yolcu kapasitesine sahip olan araç, 354 Bg gücü ile EURO 4 normuna uygun ve MB OM 457 hLA (Sıra 6 silindir) motora sahip.

Mercedes-Benz Tourismo, başta savrulmayı önleyerek virajlarda ve ani manevralarda güvenliği sağlayan ESP, tekerleklerin frenleme anında kilitlenmesini engelleyen ABS, her koşulda dengeli frenleme sağlayan elektronik fren sistemi EBS , hızlanma anında çekici tekerleklerin kaymasını engelleyerek buzlu yollarda bile güvenli kalkış imkanı veren ASR ve fren destek sistemi BAS ile sürücüsüne tüm güvenlik desteğini sağlıyor. ECE R-66 Avrupa normuna uygun emniyetli karoseri, bağımsız ön aks ve tüm tekerleklerde disk frenler ve daha dayanıklı LED teknolojili pozisyon aydınlatmaları da araç güvenliğini tamamlıyor.

Tourismo; karakteristik B sütunu, akıcı çizgileri, üç parçalı tampon, yukarıya doğru genişleyen, yüksek arka cam ve stop lambalarının üç boyutlu tasarımı ile ön plana çıkıyor.

Uzun boylu yolculara da rahat hareket etme olanağı sunan 2010 mm’lik tavan yüksekliği, ergonomik koltuklar ve kullanımı rahat servis panelleri iç tasarımda yolcu konforunun ön planda tutulduğunu gösteriyor.

Şoför mahallindeki rahat ulaşılan ergonomik park freni kumandası ve joystick şeklindeki servo-shift vites kolu da, aracın rahatlık özellikleri arasında yer alıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim