• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Mercedes-Benz Türk'ten "Eğitim Projesi"

Mercedes-Benz Türk'ten "Eğitim Projesi"
44 yıllık tarihi boyunca Türkiye otobüs sektörüne yön veren Mercedes-Benz Türk, genç nesil otobüs işletmecilerinin üçüncü grubu ile “Geleceğin Liderleri” eğitim projesine devam ediyor.

Mercedes-Benz Türk'ten "Eğitim Projesi"

44 yıllık tarihi boyunca Türkiye otobüs sektörüne yön veren Mercedes-Benz Türk, genç nesil otobüs işletmecilerinin üçüncü grubu ile “Geleceğin Liderleri” eğitim projesine devam ediyor.

Sektörün duayenleri ve liderleri olan ilk nesil otobüs işletmecileriyle daima güçlü bir dayanışma ve uyum içinde çalışan Mercedes-Benz Türk, bu verimli işbirliğini ikinci nesil otobüs işletmecileriyle, “Geleceğin Liderleri” ile sürdürüyor. Türkiye’de şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığını geliştirerek dünyada bu sektörün en gelişmiş örneklerinden birini oluşturan ilk nesil işletmecilerin, sorumluluklarını ikinci nesil yöneticilere devretmesinden yola çıkılarak tasarlanan proje üçüncü grup yeni nesil temsilcileri ile hızla devam ediyor.

“Geleceğin Liderleri” üçüncü grubunda 48 yeni nesil firma temsilcisi eğitimlerden faydalanacak. “Değişmeyen Tek Şey Değişim” eğitimi ile başlayan programa ilk gün, şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığının ilk nesil işletmecileri olan babalar da katıldılar. “Geleceğin Liderleri” projesi, otobüs şirketlerinin yeni nesil yöneticilerine sunulan bir eğitim programı. Üçüncü grup için de beş hafta sürecek olan bu program kapsamında, günümüzde başarının temelini oluşturan kurumsallaşma başlığı altında modern şirket yönetim yöntemleri ele alınacak. “Geleceğin Mercedes-Benz Türk yer alan İletişim Bölümü Liderleri” projesinin üçüncü grubundaA.Ş. Kurumsalikinci nesil işletme yöneticileri de İstanbul’da Hoşdere Otobüs Fabrikasını ziyaret edecekler. Daima en modern teknolojilerle donatılmış, güvenli, ekonomik, dayanıklı ve konforlu araçları müşterilerinin hizmetine sunmayı kendine ilke edinen Mercedes-Benz Türk, 2008 sonunda başlattığı “Geleceğin Liderleri” projesi ile yoğunlaşan rekabet şartlarında ve zorlaşan ekonomik ortamlarda yeni nesil yöneticilere farklı çalışmalarla da destek verdiğini gösteriyor. “Geleceğin Liderleri” projesinde, Nisan ayı sonuna kadar devam edecek olan eğitimler sonrasında, Mayıs ayında genç liderlerin sertifikalarını almalarıyla, 3. eğitim dönemi tamamlanmış olacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim