• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Mercedes-Benz'den 150 araç teslimatı

Mercedes-Benz'den 150 araç teslimatı
Mercedes-Benz Türk, temelleri 1936 yılında Gaziantep’te atılan Eyüp Lojistik ile uzun yıllara dayanan iş birliğini 150 adetlik Mercedes-Benz Axor 1840 satışıyla güçlendirdi.

Mercedes-Benz Türk, temelleri 1936 yılında Gaziantep’te atılan Eyüp Lojistik ile uzun yıllara dayanan iş birliğini 150 adetlik Mercedes-Benz Axor 1840 satışıyla güçlendirdi. Türkiye’nin en önemli lojistik firmalarından biri olan Eyüp Lojistik, yeni teslim aldığı150 adet Mercedes-Benz Axor 1840 çekici ile araç parkındaki Mercedes-Benz marka kamyon sayısını 380’e yükseltti.

İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen teslimat törenine Eyüp Lojistik’ten Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Karahan katılırken, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Truckstore Kamyon Satış Müdürü Tolga Bilgisu, Gelecek Otomotiv Diyarbakır Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ve Gelecek Otomotiv Genel Müdürü Aziz Batgi katıldılar.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, tören sırasında yaptığı konuşmada “Mercedes-Benz Türk, araç satışlarında ikinci el araç alım satımı, servis, finansman ve sigorta hizmetleri de sunmaktadır. Eyüp Lojistik’in filo alımına da TruckStore, servis, finansman ve sigorta hizmetleri dahil edilmiş ve paket anlaşma yapılmıştır. Bu paket anlaşma sayesinde müşterimiz araçları kullandığı süre boyunca oluşacak işletme maliyetlerini net bir şekilde hesaplayabilecek ve tüm bu hizmetleri tek bir çatı altında almanın getirdiği sinerjiden faydalanabilecektir. Bu yeni anlaşma kapsamında yapılan takas işlemlerinde her iki firmanın da kendi sektörlerindeki uzmanlıklarının ve üstün performanslarının katkısı oldu. Eyüp Lojistik ile sürdürdüğümüz işbirliğinden dolayı çok mutluyuz ve yeni araçların Eyüp Lojistik’e bol kazançlar getirmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Mercedes-Benz Türk Bayii Gelecek Otomotiv Diyarbakır Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ise tören sırasında yaptığı konuşmada, “Gelecek Otomotiv olarak bu dev anlaşmanın gerçekleşmesine katkımız olduğu için gurur duyuyoruz ve bu araçların Eyüp Lojistik’in iş hacminin büyümesine destek olmasını diliyoruz” dedi. 

Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ise konuşmasında, Eyüp Lojistik olarak sektördeki faaliyetlerini sürdürürken Mercedes-Benz’in yeni çekicileri sayesinde lojistik alanında daha da güçleneceklerine inandığını, hem Mercedes-Benz kamyonlara hem de Mercedes-Benz Türk’e olan güvenlerinin bu satış anlaşmasında etkili olduğunu dile getirdi. Bartık aynı zamanda Gelecek Otomotiv Diyarbakır Bayii çalışanlarına satış sürecinde sağladıkları kolaylık ve müşteri odaklı yaklaşımlarından dolayı teşekkürlerini iletti ve Mercedes-Benz Axor araçların sağladığı yüksek hacimli taşıma kapasitesi, düşük yakıt sarfiyatı ile Türkiye ve Avrupa karayolu taşımacılık faaliyetlerinde daha rekabetçi daha çevreci bir şirket olacaklarını sözlerine ekledi.

Mercedes-Benz Türk, hem çevre dostu, hem de yakıt tüketiminde avantajlı araçları ile en çok tercih edilen marka olmaya devam ediyor.

mersedes_teslimat1.jpg

mersedes_teslimat2.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim