• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Mercedes-Benz'den Reysaş'a dev teslimat

Mercedes-Benz'den Reysaş'a dev teslimat
Reysaş Lojistik, araç tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı ve filosunu 100 adet Mercedes–Benz Axor 1840 tipi araçlarla genişletti.

MERCEDES'TEN YILIN İLK DEV TESLİMATI

Reysaş Lojistik, araç tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı ve filosunu 100 adet Mercedes–Benz Axor 1840 tipi araçlarla genişletti.

Mercedes-Benz Türk, hem çevre dostu, hem de yakıt tüketiminde avantajlı araçları ile en çok tercih edilen markalardan olmaya devam ediyor. Türkiye’de ilkleri imza atmayı gelenek haline getiren Reysaş Lojistik, araç tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı ve filosunu 100 adet Mercedes–Benz Axor 1840 tipi araçlarla genişletti.

Bugün Türkiye’nin en büyük özmal araç filosuna sahip olan Reysaş Lojistik, her gün 1.200 aracı ile 4.000 sefer yapıyor. Türkiye’de ilk defa, profesyonel TIR filosu kiralama sistemini Koluman - HAMA ile gerçekleştiren Reysaş, bu kapsamda kiraladığı 2011 Model Mercedes çekicilerden ilk 100 adedini Mercedes Benz Türk üst düzey yetkilerinin de katıldığı bir törenle teslim aldı.

Mercedes-Benz Türk Koluman Bayii’nde gerçekleşen teslimat törenine, Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Genel Koordinatör Rudolf Heiglmayer, Teknik Müdür Serhat Alhas ve Filo Şefi Gürhan Turhan katıldılar. Mercedes-Benz Türk A.Ş. adına ise Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ve Kamyon Pazarlama ve Satış Kısım Müdürü Burak Tarım katıldılar.

Global markalara dünya standartlarında verdiği kaliteli lojistik hizmeti ile uluslararası lojistik markası olma yolunda çok önemli bir aşama kaydeden Reysaş Lojistik, bu alım ile 2011’in ilk çeyreğinde toplam 100 adet kiralık Mercedes çekiciyi daha teslim almış oldu.

Teslimat töreni sırasında konuşma yapan Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, 2010 yılında başladıkları filo gençleştirme faaliyetlerine 2011 yılında hızlanarak devam edeceklerini ve filolarını daha da büyütecek çeşitli yatırım planlarının olduğunu belirtti.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ise Türkiye’nin en büyük lojistik filolarından olan Reysaş Lojistik’in yeni araç alımlarında Mercedes-Benz markasını tercih etmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek 2010 yılında ilk defa başlatılan geri alım, servis ve takas işlemlerini içeren paket anlaşmaların giderek yaygınlaştığını ve bu modelin büyük ölçekli filoların ihtiyaçlarını karşıladığı için sektörde daha da çok tercih edileceğini aktardı. Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise Mercedes-Benz’in lojistik sektöründeki firmaların birinci tercihi olduğunu ve 2010 yılını açık ara lider bitirdikten sonra 2011 yılına da hızlı girdiğini ifade etti. Bu teslimat sayesinde Türkiye’deki en büyük Mercedes-Benz filosuna sahip olan Reysaş Lojistik ve Mercedes-Benz Türk arasındaki işbirliğinin daha da güçlendiğini sözlerine ekledi. Özbayır, bu önemli satışta emeği geçen Mercedes-Benz Türk Bayii Koluman A.Ş'ye de teşekkürlerini iletti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim