• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Mercedes, Gas Turkey 2013 Fuarı’nda

Mercedes, Gas Turkey 2013 Fuarı’nda
Mercedes-Benz Türk, 28- 30 Mart tarihlerinde “Uluslararası LPG, CNG, LNG Fuarı – Gas Turkey 2013”de gaz sektörü ile buluştu.

 

Bu yıl 6.’sı organize edilen, Uluslararası likit petrol gaz, likit ve basınçlı doğal gaz hiz-metleri ve teknolojileri fuarı Gas Turkey, İstanbul Yeşilköy CNR Expo fuar merkezinde düzenlendi. Mercedes-Benz Türk, fuara Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen ve gaz sektörünün tercih ettiği kamyonları ile katıldı. Ağır sınıf nakliye araçlarından AXOR 3229 ADR’li  yakıt tankeri ve ACTROS1844 çekicinin sergilendiği fuar alanında, katı-lımcılara Mercedes-Benz’in önemli yenilikler yaptığı Axor ve Actros kamyonlar hakkında bilgiler verildi.
 
Türkiye pazarının yanı sıra başta Batı Avrupa ülkeleri olmak üzere bir çok ülkeye sadece Aksaray kamyon fabrikasından üretilerek ihraç edilen Axor çekiciler, güçlü motorları ve powershift otomatik şanzımanları ile Türkiye’de de en çok tercih edilen kamyon olma özelliğini taşımaya devam ediyor. Şehirlerarası ve uluslararası güzergahlarda yük taşıyan sürücülerin işini, güvenli ergonomiye, konfora ve tasarıma dayanan özellikleriyle kolaylaştıran Mercedes-Benz Actros çekiciler ise ekonomiklik, konfor, güvenlik ve şık tasarım özellikleri ile ağır vasıta kullanıcılarının birinci tercihi olmayı sürdürüyor.
 
2009 yılından bu yana Mercedes-Benz çatısı altında 2. el kamyon pazarında faaliyetlerini sürdüren TruckStore ise, fuar boyunca standta bulunan yetkilileri aracılığıyla ziyaretçilere ürün ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim