• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Mercedes'in 2.eli sıfır pazarını katladı

Mercedes'in 2.eli sıfır pazarını katladı
Mercedes-Benz Taşıt Ticaret ve Servis A.Ş Satış Müdürü Togla Bilgisu, '''Kamyon pazarının iki katı büyüklüğünde ikinci el pazarı var'' dedi.

Mercedes'in 2.eli sıfır pazarını katladı

Mercedes-Benz Taşıt Ticaret ve Servis A.Ş Satış Müdürü Togla Bilgisu, '''Kamyon pazarının iki katı büyüklüğünde ikinci el pazarı var'' dedi.

Mercedes-Benz Taşıt Ticaret ve Servis A.Ş'nin 'TruckStore Roadshow' etkinliği kapsamında Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası Müşteri Merkezi'nde bir program gerçekleştirdi.

Mercedes-Benz Taşıt Ticaret ve Servis A.Ş Satış Müdürü Togla Bilgisu, burada yaptığı konuşmada ikinci el pazarında 1,5-2 yıldır hizmet verdiklerini belirterek, kamyon pazarının iki katı büyüklüğünde ikinci el pazarı olduğunu söyledi.

Bilgisu, Mercedes-Benz Türk'ün kamyon ve otobüs de üretim yaptığını, otomobil ve ticari araçların ise ithalatını yaptıklarını vurguladı.

Aksaray fabrikasında üretilen kamyonların bayiler aracılığı ile satışının gerçekleştirildiğini ifade eden Bilgisu, ''Finans, sigorta, kasko, satış sonrası hizmetleri veriyoruz.

Bu hizmet zincirimizde bir halkamız eksikti. İkinci el Mercedes-Benz Taşıt Ticaret adı altında bir şirket kuruldu. Bütün ikinci el operasyonunu yürütüyor'' dedi.

Turck Store'nin kamyonda global bir marka, hizmet noktası olduğunu belirten Bilgisu, ''Müşteri gelir, eski kamyonu getirir, yeni kamyonu alır. Burada her marka araç söz konusudur.

Yakında devreye girecek garanti hizmetimiz var. Bu hizmet ile ilk önce kamyonla başlayıp otobüs ve hafif ticari olarak devam edeceğiz.

Sattığımız araçlara 1 yıl garanti vereceğiz. Biz aldığımız araçların detaylı bir ekspertizden geçiriyoruz, röntgenini çekiyoruz.''

Mercedes'in 2. el pazarındaki durumu hakkında sorulan bir soruya cevap veren Bilgisu,''Kamyon pazarının iki katı büyüklüğünde ikinci el pazarı var.

Biz 2 yıldır yürütüyoruz çok memnunuz, müşteri bize gelip 'eski aracı değerlendirir misin?' dediğinde bununla ilgili altyapımız yoktu. Şimdi böyle değil, stoklarımızdan ikinci el kamyonda alabiliyor.

Biz TruckStore adı altında Türkiye turu düzenliyoruz. İlerde bütün bölgelerimize gideceğiz. Burada amacımız markamızın bilinirliğini yaygınlaştırmak, müşterilerle direk kontak kurarak daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz''dedi.

Etkinlik kapsamında Truck Store tırını ziyaret eden müşteriler 2.el hakkında bilgi aldılar.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim