• BIST 9728.1
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

Mercedes'ten Mesnevi Turizm'e 20 araçlık teslimat

Mercedes'ten Mesnevi Turizm'e 20 araçlık teslimat
Mesnevi Turizm 20 adet Mercedes-Benz Tourismo daha satın aldı. Mercedes-Benz Tourismo otobüslerin tamamı takas, kredi ve kasko ile satıldı.

Yurtdışı ve Türkiye genelinde turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Ankara merkezli Mesnevi Turizm, tercihini yeniden Mercedes-Benz’den yana yaptı.

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Mesnevi Turizm sahibi Ünal Öztürk, ortaklar Mustafa Öztürk ve Fatih Öztürk, Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Ankara Genel Müdürü Ünal Keskin, Ankara Otobüs Satış Müdürü Şenay Güngör, Kamyon Satış Müdürü Ferhat Gürbüz, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, BusStore Müdürü Haluk Burçin Akı, Mercedes-Benz Finansman Türk Otobüs Satış Finansman Müdürü Uğur Erdinç ve Mercedes-Benz Finansman Türk Otobüs Finansman Satış Koordinatörü Kemal Üşenmez katıldılar.

Tamamı takas, kredi ve kasko ile satıldı

Mercedes-Benz bayisi Mengerler Ankara tarafından tamamı takas, kredi ve kasko ile satılan 20 adet Tourismo 15 RHD otobüs ile birlikte, Mesnevi Turizm filosundaki otobüs sayısı 33 adede, Mercedes-Benz marka otobüs sayısı ise 21 adede çıktı.

Hoşdere fabrikasında üretiliyor

Mercedes-Benz Türk tarafından Hoşdere fabrikasında üretilen Tourismo, hem turizm sektörüne hem de şehirlerarası yolcu taşımacılığına hitap ediyor. Güçlü soğutma/ısıtma sistemleri ile araç içinde kendi iklimini oluşturan Tourismo,  Hoşdere Fabrikası’nda katoforez daldırma boya tesisinde gördüğü işlem sayesinde, korozyona karşı en iyi şekilde korunuyor.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim