• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Mersin Transport'un gözdesi: TRACECA

Mersin Transport'un gözdesi: TRACECA
Mersin'de gerçekleştirilen 4. Mersin Lojistik ve Transport Fuarının gözdesi Ulaştırma Bakanlığı TRACECA Türkiye Ulusal Sekreterliği oldu.

Mersin Transport'un gözdesi: TRACECA

4. Mersin Lojistik ve Transport Fuarı, Yenişehir Fuar Merkezi'nde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) desteğiyle Forza Fuarcılık şirketi tarafından gerçekleştirildi.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mersin 4. Lojistik ve Transport Fuarı, Yenişehir Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırladı. 6-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen fuar, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) desteğiyle Forza Fuarcılık şirketi tarafından gerçekleştirildi.

4. Mersin Lojistik ve Transport Fuarı'nda, 90 sektör temsilcisinin yanı sıra, 5 ülkeden heyetler konuk edildi. Organizasyonda Afganistan, Çin, Ürdün, Irak, Suriye ve Rusya'dan gelen ziyaretçiler ağırlandı. Fuarın gözdesi ilk defa bir fuara katılan TRACECA Türkiye Ulusal Sekreterliği oldu. Fuar girişinde ilk stantta yer alan TRACECA Türkiye Ulusal Sekreterliğine oldukça yoğun ilgi vardı.

Ulaştırma Bakanlığı TRACECA Ulusal Sekreteri Dr. Barış Tozar ve TRACECA Uzmanı Seçil Özyanık'ın bizzat yer aldığı ve sunumlar yaptığı stant çok renkli ve kalabalıktı.

Dr. Tozar, İzzet Işık ve Seçil Özyanık tarafından yazılan "Yine Yeni Yeniden İpekyolu" isimli kitap ve TRACECA Türkiye Ulusal Sekreterliği 2002-2011 faaliyet ve projelerinin yeraldığı "TRACECA 2011" broşürü katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Dr. Kapt. Tozar, TRACECA Türkiye Ulusal Sekreterliğinin gördüğü yoğun ilgi ve alakadan çok memnun olduğunu ve TRACECA Ulusal Sekreterliği olarak koridorun ulaştırma ve lojistik firmalarıyla yurtdışı ziyaretçilere tanıtılması ve projelerin anlatılması açısından fuara katılımlarının çok verimli olduğunu dile getirdi.

baris_tozar.jpg

baris_tozar2.jpg

baris_tozar3.jpg

4.20111010180458.jpg

baris_tozar5.jpg

6.20111010180532.jpg

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim