• BIST 9716.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Mersinliler yine "Volvo Kamyon" dedi

Mersinliler yine "Volvo Kamyon" dedi
Alkan Uluslararası Lojistik, İdil Trans ve Kartan Uluslararası Nakliyat yine 'Volvo Kamyon' dediler.

MERSİNLİNİN VOLVO KAMYON İLGİSİ

Alkan Uluslararası Lojistik, İdil Trans ve Kartan Uluslararası Nakliyat yine 'Volvo Kamyon' dediler.

Lojistik sektörünün Türkiye’deki merkezi Mersin’de faaliyet gösteren firmalar, filoları için Volvo Kamyon ile yatırımlarına devam ediyor. Uzun yol taşımacılığında profesyonel Volvo FH modeli kadar yurtiçi ve yakın mesafe uluslararası taşımacılığında da Volvo FM modelleri tercih ediliyor. Son olarak Alkan Uluslararası Lojistik, İdil Trans ve Kartan Uluslararası Nakliyat yine Volvo Kamyon’u seçen firmalar arasında yer aldı.

Asya ve Avrupa’da birçok ülkeye yönelik taşımacılık hizmetleri ile ön plana çıkan Alkan Uluslararası Lojistik, İdil Trans ve Kartan Uluslararası Nakliyat yatırımlarını Volvo Kamyon kalitesi ve gücüne yaptı. Frigo yük taşımacılığı yapan büyüme odaklı bu firmalar, Volvo Kamyon’un sunduğu performans ile daha kaliteli ve güvenli hizmet vermeyi amaçlıyor.

2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Alkan Uluslararası Lojistik, deneyimli kadrosu ve donanımlı filosuyla Irak, Afganistan ve Yunanistan’a frigo yük taşıması yaparak faaliyetlerini sürdürüyor. Şimdi ise Alkan Uluslararası Lojistik araç parkında bulunan 60 adet çekici ve 60 adet frigo treyler sayısını yeni teslim aldığı 9 adet Volvo FH 460 Bg 4x2 çekici ve 3 adet FM 450Bg 4x2 çekici ile arttırıyor.

2002 yılında kurulan İdil Trans ise seçimini Volvo Kamyon’dan yana kullanarak yeni teslim aldığı 1 adet FH 460Bg 4x2 çekici, 5 adet FM 450Bg 4x2 çekici ile yatırımlarına devam ediyor. Avrupa Ülkelerine, Irak ve kısmen Türki Cumhuriyetler’e frigo yük taşıması yapan İdiltrans yeni yatırımları ile hedeflerini de büyütüyor.

Alanında önemli kuruluşlardan Kartan Uluslararası Nakliyat da 2003 yılından bu yana Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler ve Balkan Ülkelerine frigo yük taşımasıcılığı hizmeti sunuyor. Filosunda 22 adet çekici ve 22 adet frigo treyler mevcut olan Kartan, son olarak Volvo Kamyon’dan 6 adet Volvo FM 450 4x2 çekici teslim alarak araç parkını genişletiyor.

Mersin’de gerçekleştirilen teslimat törenlerine Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş, Gökdenizler Otomotiv Satış Temsilcisi Haluk Hasdemir ile Alkan Uluslararası Lojistik adına firma ortakları Şerif Alkan ve Nusret Alkan, İdil Trans adına firma sahibi Lokman Kazan, Kartan Uluslararası Nakliyat adına firma ortakları M.Sabih Esmer ve Necmettin Tan katıldılar.

www.UlasimOnline.Com

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim