• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Mertçani Lojistik, Serin Treyleri tercih etti

Mertçani Lojistik, Serin Treyleri tercih etti
Merkezi Mersin’de bulunan ve başta Türkî Cumhuriyetleri olmak üzere, Irak, İran ve Avrupa’ya taşımacılık yapan Mertçani Uluslararası Taşımacılık şirketi, 2011 yılı araç yatırım programı çerçevesinde yine Serin Treyleri tercih etti.

Mertçani Uluslararası Taşımacılık şirketi, 23 adet Optima treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi

Serin Treyler tarafından Mertçani Uluslararası Taşımacılık şirketine satışı yapılan 23 adet Optima treyler, üretici firmanın merkez fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine Mertçani Uluslararası Taşımacılık şirketi Genel Müdürü Halil Çani ve Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin katıldı.

Taşımacılık sektöründe faaliyet gösterdikleri günden beri araç filosunu Serin Treyler ile güçlendirdiklerini dile getiren Halil Çani, “Bizim Serin ile dostluğumuz çok eskilere dayanmaktadır. Firmamızı ilk kurduğumuz günden bu güne kadar bütün treyler yatırımlarımızda Serin’i tercih ettik ve filomuza Serin marka araçlardan başka araç katmadık. Yatırımlarımız 2012 yılında da aralıksız devam edecek ve yine tercihimiz Serin olacaktır. Şimdiye kadar gerek ödeme konusunda bize sağladıkları kolaylıklardan gerekse servis noktasında bize sundukları imkânlardan çok memnun kaldığımızı belirtmek isterim. Ayrıca bizlere göstermiş oldukları yakınlıktan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz kendileri ile çalışmaktan çok memnunuz. Ben inanıyorum ki bu dostluğumuz ebedi sürecektir” açıklamasını yaptı.

Güvenin karşılıklı olduğunu dile getiren Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin ise konuya ilişkin şunları söyledi: “Mertçani firması ile uzun yıllardan beri bir dostluk çerçevesinde çalışmaktayız. Az satış yaptığımız dönemlerde de, çok satış yaptığımız dönemlerde de kendileri bizi yalnız bırakmamış, ellerinden gelen tüm desteği bize göstermiştir. Allah herkese böyle sağlam firmalar ile çalışmayı nasip etsin. Bu iki firmanın büyüyerek bugünlere kadar gelmesindeki en büyük etken, birbirimize olan güvenimiz ve karşılıklı desteklerimizdir. Teslimatını yapmış olduğumuz 23 adet Optima Treyler ile bu dostluğumuzu güçlendirmeye devam etmekteyiz. Biliyorum ki bu dostluk ve çalışmalarımız uzun yıllar devam edecektir. Ben de kendileri ile çalışmaktan çok mutlu olduğumu söylemek isterim. Firmamıza göstermiş oldukları tüm destek ve yakınlıklarından dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunarım.”

serin_mertcani_1.jpg

serin_mertcani_2.jpg

DENİZ HABER AJANSI

www.DenizHaber.Com.tr

İSTANBUL HABER AJANSI

www.istanbulhaber.com

www.aksiyonhaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim