• BIST 9079.97
  • Altın 2324.085
  • Dolar 32.3613
  • Euro 34.9442
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Merzifon-İstanbul uçuş seferleri başlıyor

Merzifon-İstanbul uçuş seferleri başlıyor
Aniş Turizm Çorum Acenta Müdürü Halit İnaltekin konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Pegasus Havayolları, Merzifon-Sabiha Gökçen seferlerinin haftada 3 gün olmak üzere 8 Nisan 2013'ten itibaren başlayacağını dile getirdi.

İnaltekin, “Özellikle Çorum halkının yoğun bir şekilde kullandığı Merzifon Havaalanı’na ikinci bir havayolu şirketi olan Pegasus Havayolları’nın Sabiha Gökçen'den uçuş yapmasını başardık” diye konuştuk.

 
Merzifon uçuşlarına Atatürk havaalanından sonra Sabiha Gökçen havaalanının da eklenmesiyle Çorum'a ve bölge insanımıza, sanayicimize, esnafımıza, gurbetçimize ve uçuş yapan herkese kolaylık sağlayacağı ve İstanbul uçuşlarının fiyatta rekabet olabileceğini belirtti.
 
Geçtiğimiz haftalarda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı sivil havacılık genel müdürlüğü tarafından uçuş gerçekleştirilmeyen hatlara sefer düzenlenmesi amacıyla teşvik uygulaması başlatılmıştı. Çorumlulardan gelen yoğun talep üzerine Pegasus Havayolları, Merzifon-İstanbul Sabiha Gökçen havalimanına uçuş yapılması için izin başvurusu yapmış ve başvurusu kabul edilmişti.
 
Pazartesi-Perşembe-Cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 gün Merzifon havaalanından Sabiha Gökçen havaalanı merkezli uçuş gerçekleştirilecek.
 
Aniş Turizm Acentası Müdürü Halit İnaltekin, Çorum halkının yeniliklere açık olduğunu, Çorumdaki turizm potansiyelini gören Pegasus havayolları'na ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.
 
1.20130227114301.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim