• BIST 9645.02
  • Altın 2414.11
  • Dolar 32.5972
  • Euro 34.7733
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Mesnevi Turizm'den 600 araçla hizmet

Mesnevi Turizm'den 600 araçla hizmet
Mesnevi Turizm, filosunu güçlendirerek, özel olarak iç dizaynını yaptırdığı araçlarını Ankara, İstanbul, İzmir ve Kapadokya ofislerinde müşterilerinin hizmetine sundu.

Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Öztürk, 2014 yılında 100’ü özmal olmak üzere 600 araç ile hizmet vereceklerini açıkladı. Ünal Öztürk, hizmet verdikleri turistlerinde ülkeden memnun ayrıldığının altını çizdi. Öztürk, “Firmamızdan hizmet alan turistler, bir sonraki sene ülkemize tekrar geldiğinde rehberlere bizimle seyahat etmek istediklerini ilettiklerinin haberini alıyoruz. Buda bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı” dedi.

2014 yılı hedef ve bütçelerini belirlerken filoyu gençleştirdiklerinin altını çizen Ünal Öztürk, “Bu yıl; 12 adet Temsa Safir, 17 adet Tourismo otobüs, 8 adedi VIP olmak üzere 17 adet Mercedes Sprinter, 4 adet VIP Vito, 2 adet VIP Viano, 2 adet Ford Transit, 4 adet Isuzu Turkuaz, 7 adet Otokar Sultan ve 30 adette lüx otomobil olmak üzere toplam 100 araçlık filomuzu güçlendirdik. İnandığımız bu yolda yine profesyonel kadromuz ve son model teknoloji ile donatılmış araçlarımızla ülkemize gelen misafirlerimize hizmet vermek en büyük amacımız. Turizm taşımacılık sektörünün her alanında var olmak adına çok daha donanımlı hizmet sunmaktan onur duyuyoruz. Başkent Ankara’da merkez ofisimiz, Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul’da, Ege’nin incisi İzmir ve tüm dünyada turizm harikası olarak bilinen Kapadokya’daki ofislerimiz ile müşterilerimize daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunmayı ve turizm taşımacılık sektöründe çıtayı yükseltmeyi hedefledik” diye konuştu.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim