• BIST 9079.97
  • Altın 2324.743
  • Dolar 32.3404
  • Euro 34.913
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Metin Kalkavan DTO'ya adaylığını açıkladı

Metin Kalkavan DTO'ya adaylığını açıkladı
İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin KALKAVAN, bugün yaptığı yazılı açıklama ile Adaylığını açıkladı.

METİN KALKAVAN, DENİZ TİCARET ODASI BAŞKANLIĞI'NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, bugün yaptığı yazılı açıklamada, Mart ayında yapılacak olan İMEAK Deniz Ticaret OdasıBaşkanlığına yeniden adaylığını açıkladı.

Kalkavan “Geleceği birlikte planlamak, birlik beraberlik içinde, gemide ahengi bozmadan, yarım kalan projelerimizi tamamlamak, denizcilik sektörümüzü bir üst boyuta taşımak için adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Metin Kalkavan, açıklamasında 10 yıldır başkanlığını sürdürdüğü İMEAK Deniz Ticaret Odası'nda birçok ilk’e imza attıklarını belirterek şöyle devam etti: “Demir almak da, demir atmak da yürek ister. On yıldır, Deniz Ticaret Odası Başkanlık görevini yürüttüğüm süre içinde, yeri geldiğinde demir almayı, yeri geldiğinde de demir atmayı bildik. Bunu yaparken denizcilik sektörünü ileriye taşımak, ayrımcılık yapmadan, birlik beraberlik içinde ortak bir sinerji yaratarak, sektörün bütün kesimlerinden aldığımız destek ile Türk denizcilik sektörünü evrensel boyuta taşımak için çaba sarf ettik.”

Ayrımcılık yapmadıklarını, kimseyi ötekileştirmediklerini kaydeden Metin Kalkavan; “Çünkü denizde şaka olmayacağını biliyorduk. Gemide birlik, beraberlik, ortak sinerji yoksa, küçücük bir fırtınada gemi batar. Sektör, üniversite ve idare ile yarattığımız bu birlik beraberlik ışığında, her koşulda gemimizi sağ ve salimen güvenilir limanlara ulaştırmayı başardık” şeklinde sürdürdüğü açıklamasını şöyle tamamladı.

“Vira Bismillah diyerek, yarım kalan projelerimizi tamamlamak için yeniden adayım. Bundan tam on yıl önce “Vira Bismillah” diyerek demir aldığımız gün, “Denizci Millet, Denizci Ülke” şiarıyla yola çıkmıştık. Gerek uluslararası arenada, gerekse ulusal anlamda denizciliğin gelişmesi için her türlü çaba ve gayreti gösterdik.

Başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Hükümetimiz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız ve idaremizle yaptığımız işbirliği ve ortak sinerji, Türk denizcilik sektörünü uluslararası alanda marka yapmıştır.

Denizleriniz sakin, rüzgarınız kolayına, yelkenleriniz dolu olsun. Allah selamet versin."

www.ulasimonline.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim