• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Metin Kalkavan, meclise tatlı-sert takıldı

Metin Kalkavan, meclise tatlı-sert takıldı
İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Meclis üyelerine Odanın asli görevini hatırlatırken, tatlı-sert mesajlar verdi.
İMEAK Deniz Ticaret Odası Şubat Ayı Olağan Meclis toplantısı, Tahir Sarıoğlu Başkanlığı'nda DTO Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, son bir ay içinde yapılan faaliyetler konusunda Meclis üyelerini bilgilendirdi.
 
İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Şubat ayı DTO Meclis toplantısında İlkfer Grup Başkanı İlker Meşe'nin "gemilerde yakıt" sunumu ile BAU TURBAM Müdürü Saim Oğuzülgen'in "Türk Boğazları" tarihi konusunda yaptığı sunuma teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Türk Boğazları'nın çok önemli bir konu olduğunu belirterek "Bu konuda dikkatli olunması" uyarısında bulundu.
 
GEMİ TAMİR VE BAKIMI TERSANELERİN GELECEĞİDİR
 
Düzensiz Sefer Yapan Acenteler Meslek Komitesi Üyesi Emin Eminoğlu'nun gündeme getirdiği, Tuzla'da tamire gelen gemilerdeki mürettebatın kullandığı Landing Card siteminin kaldırılması ve 3 günlük vize verilmesinin doğru olmadığını belirterek "bu sorunun çözülmesi için  gerekli girişimlerde bulunacaklarını" kaydetti.
 
Türk tersanelerinin geleceğinin tamir bakımda olduğunu dile getiren İMEAK DTO Başkanı Metin Kalkavan, Marmara bölgesine gelen gemiler için rekabetçi ve özendirici çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi.
 
MERDİVEN ALTI EĞİTİME ÇEKİ DÜZEN VERİLMELİ
 
Meclis üyeleri Mahmut Aydın ve Yusuf Sertkaya'nın gündeme getirdiği "Deniz Eğitimi" konusuna da değinen Başkan Kalkavan, merdiven altı eğitim kurumlarının sektöre büyük zarar verdiğini ve dolandırıcılık yaptıklarını ifade etti. Kalkavan, deniz eğitiminin çok önemli olduğunu ve kimsenin bilmediği, tanımadığı insanlar tarafından verilen "satılık sertifika sistemine" müdahale edilmesi ve bu konuya bir çeki-düzen verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
 
METİN KALKAVAN'IN MECLİS KONUŞMASININ İLK BÖLÜMÜ
 
 
METİN KALKAVAN'IN MECLİS KONUŞMASININ İKİNCİ BÖLÜMÜ
 
 
www.ulasimonline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim