• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Metro Turizm filosunu büyütmeye devam ediyor

Metro Turizm filosunu büyütmeye devam ediyor
Temsa, Metro Turizm ile yeni bir teslimata daha imza attı. Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şenol Ayyıldız, Konya Otogarı’nda düzenlenen törenle 25 adet Safir’i teslim aldı.

Sektöründe standartları belirleyen Temsa, yolcu taşımacılığı sektörünün lider firması Metro Turizm’e Konya ve bölgesinde çalıştırmak üzere 25 adet Temsa Safir teslimatı daha gerçekleştirerek Metro Turizm filosundaki Safir sayısını 125’e çıkardı.

Sektörlerinin lider firmaları ile işbirliği yapmaya devam eden Temsa, Metro Turizm ile yeni bir teslimata daha imza attı. Yapılan işbirliği kapsamında 25 adet Safir Otobüs Metro Turizm filosundaki yerini aldı. 3 Haziran 2011 Cuma günü Konya Otogar’da gerçekleşen teslimata, Metro Ticari Mali Yatırımlar A.Ş. Genel Müdürü Şenol Ayyıldız ve Temsa Global Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl katıldı.

Teslimat töreninde konuşan Şenol Ayyıldız, “Metro Turizm ailesi olarak devam ettirdiğimiz yatırımlarımızı, Temsa gibi Türkiye’nin en önemli otobüs üreticisi ile taçlandırdığımız için mutluyuz. Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olarak yine Türkiye’nin önde gelen markalarından Temsa ile yaptığımız işbirliğiyle filomuzdaki Temsa Safir sayısını 125’e çıkardık. Metro Turizm ve Temsa gibi iki yerli markanın sürekli gelişen bu işbirliği yerli sanayi açısından çok önemli bir adım” dedi.

Temsa Global Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl ise “Uzun süredir Metro Turizm gibi sektörünün liderlerinden olan bir firma ile işbirliği yapmak bizi gururlandırıyor. Dünya standartlarındaki araçlarımızı, dünya standartlarında hizmet veren Metro Turizm’in hizmetine sunduğumuz için mutluyuz. Böylesine büyük bir turizm firmasının filosunda 125 adet Temsa Safir olması da ayrı bir gurur kaynağı” diye konuştu.

Temsa Safir ile kazanan sizsiniz

Segmentindeki diğer araçlardan üstün donanım özellikleri ve ekonomik yakıt tüketimi ile ayrılan Temsa Safir, tasarımındaki keskin hatları ve güçlü görsel kimliği ile motorunda taşıdığı gücü yansıtıyor. 13 metrelik Temsa Safir’de standart olan 50 koltuk oturumuna ek olarak, opsiyonlu 54 koltuk oturumu seçilebiliyor. Üstelik ekstra koltuklandırma seçeneklerinde, diz mesafesi konforu üst seviyede tutuluyor. Temsa Safir, yüksek yolcu kapasitesi ve düşük işletim maliyetlerinin yanı sıra dayanıklı, güçlü ve ekonomik motorunun sağladığı yakıt tüketimi ile de kazançlı bir yolculuk sunuyor. Çevreci kimliğiyle de dikkat çeken Temsa Safir, Euro 4 motoru ile hem ekonomiyi hem de çevreyi koruyor. 



İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim