• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Metro Turizm'den öğrencilere tam destek

Metro Turizm'den öğrencilere tam destek
Metro Turizm öğrencilerle ve üniversitelerle el ele, eğitime destek olmayı sürdürüyor.

Metro Turizm'den öğrencilere tam destek

Metro Turizm öğrencilerle ve üniversitelerle el ele, eğitime destek olmayı sürdürüyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nin hizmetlerinde kullanılacak otobüsün anahtarı, üniversitenin Beşiktaş Kampüsü’nde 1 Kasım Pazartesi günü yapılan törenle teslim edildi.

Metro Turizm ayrıca öğrencilere hizmeti ayağına götürebilmek amacıyla kampüs içinde 2 şube de oluşturacak.

Yıldız Üniversitesi Vakfı’na yapılan otobüsün teslimat törenine, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Prof. Dr. Mesut Güner, Rektör Danışmanı Muhammed Attila Sevim, Metro Holding İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Yücel, Metro Turizm Genel Müdür Yardımcısı Veysel Demiral katıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek, “Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Galip Öztürk’e, üniversitemizin vakfına yaptığı bu anlamlı bağıştan dolayı teşekkür ederiz. Üniversiteler geleceğin inşa edildiği bilim yuvalarıdır. İş adamlarımızın eğitime destek olması bizlere gurur veriyor” dedi. Metro Holding İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Yücel, “Metro Turizm hizmette örnek olmanın yanında, böyle önemli ve güzel sosyal projelerde de örnek olmaya devam edecek. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Galip Öztürk’ün eğitim konusunda ayrı bir hassasiyeti var. Kendisi bu ülkenin geleceğinin eğitimde olduğuna ve her zaman gençlere değer verilmesi gerektiğine inanıyor. Bugüne kadar onlarca okul yaptırarak eğitimin hizmetine sundu. Sayın Galip Öztürk’ün hedefi olan 100 okula doğru adım adım ilerliyor. Yönetim Kurulu Başkanımız, her zaman üniversitelerin yanında olmaya, ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı olmaya devam edecek ” dedi.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim