• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Metro Turizm'in 2011 yolcu hedefi 18 milyon

Metro Turizm'in 2011 yolcu hedefi 18 milyon
2011 yılı için belirlediği 18 milyon yolcu hedefine adım adım ilerleyen Metro Turizm başarılı bölge acentelerini ödüllendiriyor.

Metro Turizm'in 2011 yolcu hedefi 18 milyon

2011 yılı için belirlediği 18 milyon yolcu hedefine adım adım ilerleyen Metro Turizm başarılı bölge acentelerini ödüllendiriyor.

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Metro Turizm Konya Acentesi sahibi Yılmaz Koyuncu’ya başarılı çalışmalarından dolayı bir plaket sundu.

Metro Holding İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Yücel, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Şenol Ayyıldız, Metro Turizm Konya Acentesi sahiplerinden Mehmet ve Cafer Öztürk törene katıldı.

Belirledikleri hedeflere ulaşmanın ancak çalışanların özverili çalışmaları ile ulaşılacağına dikkat çeken Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, “Yılmaz Koyuncu ve ortakları Mehmet ve Cafer Öztürk yönetiminde hizmet veren Konya acentemiz, çalışanların özverili çabalarıyla 2010 yılında çok başarılı çalışmalar gerçekleştirdi.

Disiplinli ve örnek hizmet yapısı ile hedef çıtamızı daha da yukarıya taşımamıza önemli katkılar sağladı. Öte yandan Mayıs ayı içinde Konya acentemiz filosuna 6 Setra otobüs yatırımı yaparak hizmet kalitesini, sefer ve hat sayısını artıracak ve filosunu güçlendirecek. 2011 yılı içinde başarılı çalışmalar içinde olan bölge acentelerimizi ödüllendirmeye devam edeceğiz.

Metro Turizm büyüyen hedeflere çalışanların gösterdiği emek ve özenle yürümeye devam edecek” diye konuştu. Metro Turizm Konya Acentesi sahibi Yılmaz Koyuncu, bünyesi içinde hizmet verdikleri Metro Turizm’in büyüklüğüne yakışır bir hizmet verme yarışı ve isteğinde olduklarını belirterek, “ Ortaklarım, çalışanlarım hep bu bilinçle hareket ediyoruz. Firmamıza yakışan yolcumuzun beklediği en üst düzeyde hizmet kalitesini sunmak amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Galip Öztürk, her yıl hedef çıtasını daha da yukarıya taşıyor. Bizde bu hedefler doğrultusunda hep daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sayın Galip Öztürk’e bizlere sunduğu plaketten duyduğumuz memnuniyeti ve teşekkürlerimizi iletmek istiyorum” diye konuştu.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim