• BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Metro, Vodafone'le bedava konuşturacak

Metro, Vodafone'le bedava konuşturacak
“Metro’yla kavuşan kavuşana, Vodafone’la konuşan konuşana” sloganıyla hayata geçirilen yeni kampanya ile Metro Turizm’i tercih eden Vodafone aboneleri üç güne kadar sınırsız konuşma hakkı kazanıyor.

Metro, Vodafone'le bedava konuşturacak

“Metro’yla kavuşan kavuşana, Vodafone’la konuşan konuşana” sloganıyla hayata geçirilen yeni kampanya ile Metro Turizm’i tercih eden Vodafone aboneleri üç güne kadar sınırsız konuşma hakkı kazanıyor.

Sektörünün önde gelen markaları ile değer yaratan işbirliği çalışmalarına imza atan Vodafone Türkiye, Türkiye’nin 76 iline yolcu taşıyan Metro Turizm ile birlikte yeni bir kampanya başlatıyor.

Kampanya kapsamında Metro Turizm ile yolculuk yapan Vodafone aboneleri, 3 güne kadar günlük sınırsız konuşma kazanıyor.

28 Mart 2011 tarihine kadar sürmesi planlanan kampanyaya katılım şu şekilde gerçekleşiyor: Seyahat etmek için Türkiye’nin 76 iline seferler düzenleyen Metro Turizm’i tercih eden Vodafone aboneleri biletlerini satın alırken cep telefonu numarasını veriyor. Sefer vakti gelip aracı hareket eden Vodafone abonelerinin cebine sınırsız konuşmasını aktive edebileceği bir şifre geliyor. Bu şifreyi 3455’e gönderen Vodafone aboneleri onay geldikten sonra sınırsız dakikaları kullanmaya başlayabiliyor. Yolculuk mesafesi 0-500 km arası olan Vodafone aboneleri 1 adet, 501-1000 km olanlar 2 adet, 1000 km’den fazla olanlar ise 3 adet Vodafone günlük sınırsız konuşma paketi kazanıyor. İzmir, Çorlu, Çanakkale, Bursa, Antalya, Bolu ve Zonguldak illeri arasında tek yönlü bilet alan Vodafone aboneleri ise yolculuk mesafesine bakılmaksızın, aldıkları bilet başına Vodafone’dan 3 adet günlük sınırsız konuşma paketi kazanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şöyle konuştu: “Vodafone Türkiye olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak bunlara yönelik hizmetler geliştiriyoruz. Müşteri memnuniyetini artırmak adına onların hayatını kolaylaştıracak yeni bir işbirliğine daha imza atıyoruz. Türkiye’nin 76 iline ulaştırma hizmeti veren Metro Turizm ile seyahat eden abonelerimizin 3 güne kadar sınırsız konuşma kazanabileceği yeni bir kampanya başlatıyoruz. Türkiye’yi konuşturan Vodafone ile Türkiye’yi kavuşturan Metro Turizm’in bu işbirliğinin büyük yarar sağlayacağına inanıyoruz.”

Konuyla ilgili açıklama yapan Metro Turizm Genel Müdür Yardımcısı Dinçer Yirmibeşcik ise “Değişerek gelişme felsefesiyle çıktığımız bu yolda müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini her gün bir kademe daha yukarı taşımaya çalışıyoruz. Bu amaçla, mobil iletişim sektörünün öncü kurumu Vodafone ile işbirliğine giderek bizi tercih eden Vodafone abonelerine yönelik bir kampanya başlattık. Güven ve konforun birleştiği nokta olan Metro Turizm araçlarında, yolcularımız seyahatlerini gerçekleştirirken Vodafone ile sevdikleriyle sınırsızca konuşabilecekler. Vodafone ile yaptığımız işbirliğinin başarılı şekilde devam edeceğine inanıyoruz.” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim