• BIST 9079.97
  • Altın 2322.335
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.9435
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Metrobüs Kazası için İETT’den açıklama yapıldı

Metrobüs Kazası için İETT’den açıklama yapıldı
Ayvansaray’da yaşanan metrobüs kazası ile ilgili olarak İETT bir açıklama yaptı. İETT, metrobüs kazasının nedeninin bir yolcudan kaynaklandığını belirtti.

Ayvansaray’da yaşanan metrobüs kazası için İETT’den açıklama geldi. Eyüp’te yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda bir metrobüs durakta yolcu indiren bir metrobüse arkadan çarptı. Kazada, 3′ü ağır toplam 16 kişi yaralandı. Yaralılar çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda saat 16.00 sıralarında Sögütlüçeşme-Avcılar seferini yapan metrobüs, Ayvansaray Metrobüs durağına yolcu indiren başka bir metrobüse arkadan çarptı.

Metrobüsün ön camı parçalandı. Kazada, 3′ü ağır toplam 16 yolcu yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Bazı yolcular Metrobüsün dolu olduğunu iddia etti. Yaklaşık 30 dakika seferler tek şeritten yapılabildi. Araçların çekilmesinin ardından seferler normale döndü.

Avcılar istikametinde seyreden iki metrobüs Ayvansaray durağını geçtikten sonra çarpıştı. kazada 3′ü ağır 16 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere ambulansla götürüldü.. Edinilen bilgiye göre metrobüs kazası 16.30 sıralarında meydana geldi. Ayvansaray durağını geçen metrobüs aynı istikamette seyreden bir başka metrobüse çarptı. Yaralı sayısının fazla olması nedeniyle çok sayıda ambulans kaza yerine yönlendirildi. Ambulanslar yaralıları çevre hastanelere götürdü. Hastaneye götürülen 16 yaralıdan 3′ünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

İETT : METROBÜS KAZASININ NEDENİ BİR YOLCU

İETT, Ayvansaray Metrobüs durağında yaşanan kaza nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada kazanın sebebi olarak, “Kaza bir metrobüs yolcu indirirken diğer metrobüsün yolcu indiren metrobüse çarpmasıyla meydana geldi. Kazanın sebebinin ise bir yolcunun metrobüs şoförüne fiziksel müdahalede bulunmasıyla gerçekleştiği öğrenildi” denildi.
İETT’nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Ayvansaray’da saat 16.20′de meydana gelen Metrobüs kazasında yaralanan 9 kişi ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Yolcuların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Metrobüs yolundaki kazanın ardından yol hemen açıldı ve ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmadı.

Kaza bir metrobüs yolcu indirirken diğer metrobüsün yolcu indiren metrobüse çarpmasıyla meydana geldi. Kazanın sebebinin ise bir yolcunun metrobüs şoförüne fiziksel müdahalede bulunmasıyla gerçekleştiği öğrenildi.”

 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim