• BIST 9762.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Metrobüste bomba paniği yaşandı

Metrobüste bomba paniği yaşandı
Şüpheli poşet, metrobüs seferleriyle D-100 karayolunda trafiğin durmasına yol açtı .

Metrobüste bomba paniği yaşandı

Şüpheli poşet, metrobüs seferleriyle D-100 karayolunda trafiğin durmasına yol açtı .

Topkapı metrobüs durağına bırakılan bir şüpheli poşet, metrobüs seferleriyle D-100 karayolunda trafiğin bir süre durmasına yol açtı. Fünye ile patlatılan poşetten çöp poşetleri çıktı.

Topkapı metrobüs durağının merdivenleri altında bulunan bir poşet İstanbul polisini alarma geçirdi. Paket nedeniyle metrobüs seferleri ve D100 karayolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapatıldı.

Fünye ile patlatılan şüpheli poşetten, çöp poşetleri çıktı. Araçlarından inen vatandaşlar ve metrobüs yolcuları, bomba imha ekiplerinin çalışmalarını yola dizilerek izledi.

Topkapı Metrobüs durağının üst geçidinin merdivenleri altında saat 09.30 sıralarında bir poşet gören vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. Nevruz kutlamaları nedeniyle alarmda olan çok sayıda polis ekibi, durağın bulunduğu bölgeye sevkedildi. Duraktaki poşeti incelemek için olay yerine uzman ekipler sevkedilirken, polis memurları da vatandaşları ve araçları bölgeden uzak tutmak için emniyet şeridi çekti. Trafiğin yoğun olduğu D100 karayolu ve metrobüs seferleri yaklaşık yarım saat çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen ve özel giysilerini giyen uzman ekip poşetin bulunduğu yere fünye yerleştirdi. Vatandaşların uyarılmasının ardından fünyeyle patlatılan poşette, çöp poşetleri çıktı. Şüpheli poşet alarmı nedeniyle D100 karayolu ve metrobüs hattında uzun araç kuyrukları oluştu.

Bu arada, olay nedeniyle araçlarından inen vatandaşlar ve metrobüs yolcuları da, bomba imha ekiplerinin çalışmalarını izledi. Bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntü çekti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim