• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

MGY Oto, iki yeni modelini pazara sundu

MGY Oto, iki yeni modelini pazara sundu
Türkiye mini ticari araç pazarının lider kuruluşlarından MGY Otomotiv, şimdi de iki yeni modeli Türkiye pazarına sunuyor.

DFM'DEN 'SÜKSE'Lİ MODELLER

Türkiye mini ticari araç pazarının lider kuruluşlarından MGY Otomotiv, şimdi de iki yeni modeli Türkiye pazarına sunuyor.

Geçtiğimiz aylarda Türkiye ‘de ilk ve tek mini çift kabin kamyonetini piyasaya süren MGY Otomotiv, DFM’nin yeni modelleri SUCCE (sükse)ve RICH’i, 6 Kasım 2010 tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde basın mensuplarına tanıttı.

Yeni bir sınıf ortaya çıkıyor

DFM’nin Nissan ile ortak fabrikası olan ZNA’da üretilen yeni modelin ismi SUCCE… Türkçe okunuşuyla “Sükse”… MGY Otomotiv Gn. Müdürü Ömer Çardak, 1.6 litre hacminde benzinli ve LPG’li olmak üzere iki motor seçeneğiyle piyasaya sürdükleri DFK Sükse’nin sahip olduğu boyutlar ve kullanım kolaylığı ile Türkiye’de yeni bir sınıf yarattığını söyledi. MPV görünümü ve konforu ile tam bir binek araç kullanımı sunan Sükse, hem sınıfının en geniş aile otomobili hem de en geniş yükleme kapasitesine sahip.

İlk dizel Çinli

İkinci yenilik ise Rich Çift Kabin Pick-up… Yine DFM’nin Nissan ile ortak fabrikası ZNA’da üretilen Rich, Türkiye pazarına 4x2 ve 4x4 olmak üzere 2 versiyonuyla giriyor. 2.5 lt commonrail dizel motora sahip olan Rich’in, özellikle inşaat sektörü başta olmak üzere ticari araç kullanan sektörlerin öncelikli tercihi olması bekleniyor.

MGY Otomotiv piyasaya sunduğu DFM marka mini kamyonet ve mini panelvan ile mini ticari araç segmentinde sınıf lideri olmakla beraber mini çift kabin kamyonet ile Türk Otomotiv piyasasında yeni bir sınıf açıyor. Yeni model olarak DFM Sükse ile otomotiv piyasasına yeni bir model kazandırarak çıtayı biraz daha yükselten MGY Otomotiv, DFM Rich Çift Kabin Kamyonet ile de hem şehir trafiğinde güvenle seyahat etme imkanı sunuyor hem de arazide doğa tutkunlarına gerçek bir off-road keyfi yaşatıyor. Ömer Çardak her ailenin satın alabileceği DFM Sükse ve Rich’i otomotiv piyasasına kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını söylüyor.

MGY Otomotiv Hakkında

Yeşilkaya Grubu’nun güçlü kuruluşlarından biri olan MGY Otomotiv, 2006 yılından bu yana Türk otomotiv sektöründe yeniliklere öncülük etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Mart 2008’deÇin’in en büyük ticari araç üreticilerinden DFM ile distribütörlük anlaşması imzalayan MGY, deneyimli kadrosu ve çok çeşitli ticari araç portföyü ile Türkiye’deki ticari araç kavramına yeni bir boyut getirmeyi amaçlıyor. Türkiye’de DFM’yi “Kaliteyi en ekonomik fiyata sunan marka” yapma hedefiyle hareket eden MGY Otomotiv, yaygın yetkili satıcı ve servis ağı, müşteriye odaklı hizmet anlayışı ve güçlü kurumsal yapısı ile Türkiye’de otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden biri olmayı amaçlıyor.

 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim