• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Michelin "En Güvenli Filo"yu seçiyor

Michelin "En Güvenli Filo"yu seçiyor
Ekonomist Dergisi ve LeasePlan işbirliğiyle düzenlenen “Yılın Filo Yöneticileri Yarışması”nda Michelin,2012 yılının en güvenli filosunu seçecek.

Ekonomist Dergisi ve LeasePlan işbirliğiyle düzenlenen “Yılın Filo Yöneticileri Yarışması”, her yıl olduğu gibi bu yıl da başarılı filo yöneticilerini ödüllendirmeye devam ediyor. ‘Yılın Filo Yöneticisi’,
‘KOBİ Filo Yöneticisi’, ‘Yeşil Filo’ ve ‘Güvenli Filo’ kategorilerinde yapılan yarışmada Michelin, 2012 yılının en güvenli filosunu seçecek. LeasePlan ve Ekonomist dergisi ana sponsorluğunda düzenlenen “Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri 2012”, filo kiralamanın şirketlere katkısını anlatmayı enerji tasarrufu, iş organizasyonu ve güvenlik konularına dikkat çekmeyi ve bu konularda motivasyon sağlamayı amaçlıyor. 

Yarışma için başvurular 17 Şubat 2013 tarihine kadar www.filoodulleri.com internet sitesi üzerinden yapılacak. Yılın Filo Yöneticisi 2012 ödülleri, 21 Mart’ta yapılacak gala gecesinde sahiplerini bulacak.

Ödüller, 4 kategoride dağıtılacak

Yılın Filo Yöneticileri Ödülleri “Yılın Filo Yöneticisi”, “KOBİ Filo Yöneticisi”, “Yeşil Filo” ve “Güvenli Filo” olmak üzere 4 kategoride dağıtılacak. Michelin de dahil otomotiv ve yan hizmet sektörlerinin öncü firmalarının uzmanları ile medya temsilcilerinden oluşan jüri, başvuruları bu 4 kategoride değerlendirecek.

“Michelin Güvenli Filo Ödülü” için güvenli sürüş projeleri
yarışacak


Yılın Filo Yöneticileri Ödülleri kapsamında “Yılın Filo Yöneticisi Ödülü”ne başvurabilmek için, 50 ve üzerinde hafif ticari veya binek araca sahip olma şartı aranıyor. “KOBİ Filo Yöneticisi Ödülü”ne ise 10 ve üzeri araca sahip şirketlerin filo yöneticileri katılabilecek. Michelin’in güvenli sürüşü teşvik etmek amacıyla destek verdiği “Güvenli Filo” ödülleri ve “Peugeot Yeşil Filo” içinse, en az 10 araca sahip olmaları şartı aranıyor. “Michelin Güvenli Filo Ödülü” kapsamında, sürücülerin güvenliği için geliştirilen uygulamalar incelenecek.

Michelin Pazarlama Direktörü Sertan Akçagöz, yarışmanın amacını ve doğru lastik kullanımının filolar için önemini şöyle anlattı:

“Bir sürücü direksiyona oturduğunda işini şansa bırakmadan, her şeyin kusursuz çalıştığından emin olmak zorundadır. Bu açıdan lastik çok önemli üç rol üstlenir: Aracın ağırlığını taşımak, hareketi iletmek ve aracı yönlendirmek. Dolayısıyla lastiğin görevleri arasında yol tutuşu ve direksiyon hâkimiyeti sağlamak çok önemli yer tutar. Michelin’in mümkün olan en iyi performans bütünlüğü sunmayı amaçlamasının sebebi de budur. Michelin kendisini tamamen sürücü, yolcu ve yaya güvenliğini sağlamaya adamıştır. Yaptığımız araştırmalar ve katıldığımız projelerle bunu desteklemek, geliştirmek en önemli amaçlarımız arasındadır.” 

www.ulasimOnline.Com
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim