• BIST 9524.59
  • Altın 2487.739
  • Dolar 32.5521
  • Euro 34.6789
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Michelin ıslak zeminde güvenliği anlatacak

Michelin ıslak zeminde güvenliği anlatacak
Michelin trafikte yaya ve yolcu güvenliği üzerine çalışmalarına devam ediyor. Michelin lastikte etiketleme uygulamasında performans kriterleri arasında yer alan “Islak Zeminde Fren mesafesinin” önemini anlatmak için dünya çapında bir reklam kampanyası baş

 

Michelin’in Lastik Adamı Bibendum, “Islak Zeminde Güvenlik” reklam filmi ile 15 Ekim’den itibaren sürücüleri bilinçlendirecek. 
 
Michelin trafikte yaya ve yolcu güvenliği üzerine çalışmalarına devam ediyor. Michelin lastikte etiketleme uygulamasında performans kriterleri arasında yer alan “Islak Zeminde Fren mesafesinin” önemini anlatmak için dünya çapında bir reklam kampanyası başladı. Michelin’in Lastik Adamı Bibendum, “Islak Zeminde Güvenlik” reklam filmi ile 15 Ekim’den itibaren sürücüleri bilinçlendirecek.
 
Michelin sürüş güvenliğine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Islak zeminde güvenlik temalı reklam filmi ile sürücüleri ıslak zeminde karşılarına çıkabilecek beklenmedik durumlara karşı bilinçlendirmeyi hedefliyor.
 
Yağmurlu bir havada ıslak ve virajlı yollarda Michelin lastiklerinin performansının anlatıldığı filmde Michelin’in Lastik Adamı Bibendum, Michelin Primacy 3 ile çaresiz sürücünün yardımına koşuyor ve doğru lastiğin her şeyi değiştirebileceğini bir kez daha kanıtlıyor. Filmde lastiklerini değiştiren sürücü ise 3 kat daha güvenli lastikler ile yoluna devam ediyor.
 
Ar-Ge’ye 600 milyon Euro harcanıyor
 
Michelin,  her türlü hava ve yol koşullarında daha fazla güvenlik ve performans sağlaması için her yıl 600 milyon Euro’luk Ar-ge yatırımı gerçekleştiriyor. Ar-ge çalışmaları sonucunda üretilen lastikler, en iyi performansı sergiliyor.
 
Bu çalışmalar sonucunda geliştirilen Michelin Primacy 3 ile güvenlik üçe katlandı. Michelin Primacy 3 kuru zeminde frenleme, ıslak zeminde frenleme ve ıslak zeminde virajda mükemmel performans sunuyor. Uzun ömürlülük ve yakıt tasarrufu konusunda da başarısını kanıtlayan Primacy 3 lastiklerinde daha fazla güvenlik için kendi kendini kilitleyen bloklara sahip patentli sırt deseni kullanılmıştır.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim