• BIST 8987.31
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Miller 7.kez "En iyi Damper" seçildi

Miller 7.kez "En iyi Damper" seçildi
1997 yılından bu yana düzenlenen “En İyi Ticari Araçlar ve Markaları” yarışması “Damper” Kategorisinde Meiller, yedinci kez en iyi marka olarak seçildi.

MEILLER 7.KEZ “EN İYİ DAMPER” SEÇİLDİ

1997 yılından bu yana düzenlenen “En İyi Ticari Araçlar ve Markaları” yarışması “Damper” Kategorisinde Meiller, yedinci kez en iyi marka olarak seçildi.

Bu yıl on dördüncüsü düzenlenen, Almanya’nın ticari araç sektöründeki uzman dergileri Lastauto Omnibus, Trans Aktuell ve Fernfahrer tarafından gerçekleştirilen geleneksel “En İyi Ticari Araçlar ve Markaları” yarışmasında, %51 oy oranı ile rakiplerini açık ara önde bırakan “Meiller” 2011 Yılının “En İyi Damper” markası seçilirken, bu ödülü yedinci kez kazanma başarısı gösterdi.

Almanya pazarında yer alan ağır ticari araç modelleri arasında yapılan değerlendirme sırasında 8 bin 500 okuyucunun görüşleri alındı. 20 ürün grubuna ait sorulara cevap veren okurlar, ağır ticari araçlar ve bu sektördeki markalar ile ilgili değerlendirmelerini yaptılar. Değerlendirmeler sırasında okuyucular, şanzıman, lastikler, frenler, filtre, koltuklar, klima/kalorifer, römork bağlantısı, mobil navigasyon, modifiye/tasarım, damperli kamyon, treyler aksları, treyler, soğutma takımları, forklift, kiralama/finansal kiralama, araç parkları zincirleri, lastik hizmetleri, ticari araç parçaları tüccarları ve yakıt kartları markaları olmak üzere otomotiv sektörünün yan sanayi markalarına, bilinilirlik, pazardaki istatistikleri, bulunabilirlik, satış sonrası hizmet, tercih nedenleri gibi kriterleri göz önünde bulundurarak oy verdiler.

Perkins Park Stuttgart’ta düzenlenen ödül töreni gecesinde, Meiller’in ödülünü Dr.Daniel Böhmer, Franz Xaver ve Elisabeth Egger tüm Meiller ekibi adına aldı.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim