• BIST 9125.16
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Mimsaraya Turizm ve Havacılık, şehit ailelerini Umre’ye her şey dahil ücretsiz götürecek!

Mimsaraya Turizm ve Havacılık, şehit ailelerini Umre’ye her şey dahil ücretsiz götürecek!
İnanç Turizmi ve Incoming turları alanında sektörün başarılı isimlerinden olan, Mimsaraya Turizm ve Havacılık , 2016 Umre sezonunun ilk misafirlerini ve şehit ailelerini Corendon Havayolları ile Umre’ye uğurladı.

11 Şubat 2016 itibari ile başlanan Umre ve Incoming turlarını, sezon boyunca  veyaptığı işbirliği anlaşması çerçevesinde önümüzdeki yıllarda da, Uluslararası Operasyonel Emniyet Sertifikası (IOSA) sahibi Antalya merkezli Corendon Havayolları ile birlikte gerçekleştirecek olan Mimsaraya  Turizm ve Havacılık, Ramazan ayının sonuna kadar İstanbul’dan ve diğer tüm illerimizden haftada 4 kez Kutsal Topraklara sefer düzenleyeceğini açıkladı.
 
Bu sezonda ve önümüzdeki yıllarda da, Corendon Havayolları gibi uluslararası bir firmayla çalışarak Umre seyahatine gidecek olan vatandaşlarımıza daha konforlu bir uçuş ayrıcalığı sağlayacaklarını belirten Mimsaraya  Turizm ve Havacılık  CEO’su Yılmaz Babaoğlu, “Uçuşlarımızda misafirlerimize ücretsiz sıcak yemek ve içecekler ikram ediyoruz. Diğer operatörlerin getirdiği 20 kg sınırlamanın üzerine, 5 kg ilave ederek yolcularımıza 25 kg bagaj hakkı tanıyoruz. Ayrıca misafirlerimiz 77 cm’ye çıkarılan koltuk aralığı sayesinde daha rahat bir uçuş gerçekleştirecek.” dedi. Babaoğlu, sezon boyu 1.000  şehit ailesini Kutsal Topraklara her şey dahil (ulaşım, konaklama ve yemek ) ücretsiz taşıyacaklarını açıkladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim