• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Minik CEVAlılar bir araya geldi

Minik CEVAlılar bir araya geldi
CEVA, geleneksel hale gelen buluşmasında, tüm çalışanlarının çocuklarını ofislerinde ağırladı.

Dünyanın en büyük tedarik zincir yönetimi şirketlerinden CEVA Lojistik'in çalışanları ofislerine çocukları ile birlikte geldi. Geleneksel hale gelen Minik CEVAlılar buluşmasında çocuklar aileleriyle birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi.

CEVA, tüm çalışanlarının çocuklarını, çocuklara özel olarak hazırlanan etkinlik ve şovlarla ağırladı. Şirinler konseptiyle hazırlanan etkinlikte, Minik CEVAlılar aileleri için resim yaptı, oyunlar oynadı. Minik CEVAlılar, farklı ve yaratıcı heykeller hazırladılar;  kendileri ve aileleleri için özel desenli kolyeler tasarlayıp, Şirinler Köyü şeklinde yapılmış pastayı birlikte kestiler.

'Çalışanlarımızın ailelerini, CEVA ailesinin bir parçası olarak görüyoruz'

CEVA Pazarlama ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Suna Koç; "Geleceğin potansiyel CEVAlılar'ını geleneksel olarak şirketimizde ağırlayarak ailelerin nerede, nasıl çalıştıklarını gösteriyoruz. Onlar için her sene farklı konseptler ve sürprizler hazırlayarak ailelerinin çalıştıkları yerin keyifli bir yer olduğu mesajını veriyoruz. Aynı zamanda bu etkinlikle çalışanlarımızın çocuklarının da birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. CEVA olarak, çalışanlarımızın ailelerini de CEVA ailesinin bir parçası olarak görüyoruz ve onlarla iletişimizi düzenlediğimiz farklı etkinlik ve çalışmalarla sürdürüyoruz. CEVAlı olmanın farklılığını çalışanlarımızın yanı sıra ailelerinin de hissetmesini istiyoruz. Geleceğin CEVAlılar’ı olarak adlandırdığımız çocuklarımız da aileleriyle birlikte işyerlerinde bir araya gelmekten oldukça memnun. Bizler de bu memnuniyetten mutluluk duyarak gelecek yıllarda da buluşmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

cevaic2.jpg

http://www.ulastirma.com.tr

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim