• BIST 9716.25
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Mısır uçağında bomba ihbarı yapıldı

Mısır uçağında bomba ihbarı yapıldı
İngiltere- Mısır seferini yapan uçakta bomba ihbarı yapıldı. Uçak Yunanistan'a indirildi.

Mısır uçağında bomba ihbarı yapıldı

İngiltere- Mısır seferini yapan uçakta bomba ihbarı yapıldı. Uçak Yunanistan'a indirildi.

İngiltere-Mısır seferi sırasında bomba ihbarı nedeniyle Yunanistan'a acil iniş yapan İngiliz Thomson Havayollarına ait Boing 757 tipi yolcu uçağında yapılan aramanın sürdüğü bildirildi.

Yunan medyası, Mısırlı yetkililerin uçakta bomba bulunduğuna dair bir ihbar aldıklarını bildirmeleri üzerine, Yunanistan'ın Volos kentindeki askeri hava alanından havalanan Yunan Hava Kuvvetlerine ait iki F16 savaş uçağı ile bir Super Puma helikopterinin refakatinde Atina Elefterios Venizelos havaalanına mecburi iniş yapan İngiliz uçağının özel bir bölgeye çekildiğini kaydetti.

Atina havaalanına güvenli iniş yapan uçakta bulunan 213 yolcunun tahliye edilmesinin ardından bomba imha ekipleri tarafından başlatılan aramanın halen sürdüğü bildirildi.

BBC: İHBARI, MISIR HABER AJANSI İLETTİ

Atina'ya acil olarak inen İngiliz yolcu uçağına yönelik bomba ihbarının, Mısır haber ajansı tarafından iletildiği bildirildi.

İngiliz yayın kuruluşu BBC'nin Atina muhabiri Malcolm Brabant, "Mısır haber ajansının, yapılan bomba ihbarını uçağa ilettiğini ve pilotun, Yunanistan'ın kuzeyi üzerinde seyretmekte olan uçağı acil olarak Atina'ya indirdiğini" belirtti.

Thomson Havayolları'na ait Boeing 757-200 sefer sayılı uçağın, İngiltere'nin Bristol kentinden Mısır'ın Şarm El Şeyh kentine gitmekte olduğu kaydedildi.

Uçakta bulunan ve çoğu İngiliz vatandaşı olan 213 yolcunun durumlarının iyi olduğu, yolcuların uçaktan indirildiği, uçağın Atina Uluslararası Havaalanı'nda kontrolden geçirilmekte olduğu bildirildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim