• BIST 9804.19
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Miting yasağına THY'den destek geldi!

Miting yasağına THY'den destek geldi!
BDP ve DTK tarafından bugün Diyarbakır'da düzenlenecek olan “Özgürlük için Demokratik Direniş” mitingi öncesi kentte adeta sıkıyönetim ilan edildi.

Bu arada Diyarbakır'a uçan tek havayolu firması olan THY, sabah 9.15 uçuşunu 14.15'e erteledi. 

Diyarbakır'da bugün BDP ve DTK tarafından ortaklaşa olarak gerçekleştirilecek miting öncesi valilik yasağına THY'den de destek gelirken, bu sabah kente uçacak uçağın kalkış saati 9.15'ten 14.15'e ertelendi. Duruma tepki gösteren yolcular ise yetkililerden "Diyarbakır'da bugün siyasi karışıklıklar olabilir" yanıtını aldı.

Bugün Diyarbakır'da yapılacak olan “Özgürlük için Demokratik Direniş” mitingi öncesi THY'den ilginç bir tarife değişikliği kararı geldi. Diyarbakır'a sefer yapan tek havayolu firması olan THY'ye bağlı Anadolu Jet, İstanbul'dan Ankara Esenboğa Havaalanı aktrarmalı Diyarbakır uçuş saatinde değişiklik yaptı. 

Sabah 9.15'de kalkması gereken uçağın uçuş saati 14.15'e ertelenirken, bu değişiklik miting saatinde kente ulaşılmasının da önüne geçiyor. Bu erteleme kararının ardından yolcuların büyük tepki göstermesi üzerine bir açıklama yapan yetkililer, Diyarbakır'da bugün siyasi karışıklıklar yaşanabileceğini ve yolcular düşünülerek böyle bir karar alınmış olabileceğini aktardı.

Bu cevabın üzerine yolcuların bir kısmı zaten miting için bu yolculuğu gerçekleştirdiklerini söyleyerek havayolu firması yetkililerine büyük tepki gösterdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim