• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Mitropoulos, Türkiye'den mutlu ayrıldı

Mitropoulos, Türkiye'den mutlu ayrıldı
Birleşmiş Milletler Denizcilik Örgütü Genel Sekreteri Eftihimios Mitropoulos ve Ailesi, DenizHaber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat ile özel bir yemekte biraraya geldi.

Mitropoulos ve Ailesi, Türkiye'den mutlu ayrıldı

6. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni için İstanbul'da bulunan Birleşmiş Milletler Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreteri Eftihimios Mitropoulos ve Ailesi, DenizHaber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat ile özel bir yemekte biraraya geldi.

IMO Genel Sekreteri Efthimios Mitropoulos tarafından verilen özel yemeğe, Deniz HaberA jansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat, Turkish Maritime Editörü Sevnur Çakmak, Ulaşım Online Editörü Esra Sarıkeçe ile birlikte Chantal Mitropoulos ve Athina Mitropoulos katıldı.

TÜRKİYE'DE DENİZCİLİK DEVLET POLİTİKASI HALİNE GELDİ

Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'nin dünya denizcilik sektöründe büyük itibarı olduğunu belirten IMO Genel Sekreteri Mitropoulos, "Denizin ve Denizcinin Onur Ödülü"nü almaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Altın Çıpa Denzicilik Başarı Ödülleri'nin, IMO ile Türkiye arasında yakınlaşmaya katkı sağladığını ifade eden Birleşmiş Milletler Denizcilik Örgütü Genel Sekreteri Efthimios Mitropoulos, 6 senede 125 ülkenin IMO temsilcisi ve 60 yakın uluslararası örgütlerin üst düzey yetkililerinin İstanbul'a getirlmesi ve bu sayede ikili ilişkilerin gelişmesinde Recep Canpolat'ın büyük emeği olduğunu belirtti.

"Sevgili dostum Binali Yıldırım bakanlık görevine gelmesinden sonra Türk denizcilik sektörünün büyük bir atılım içine girdi" diye konuşan Mitropoulos, Denizcilik titrinin bakaNlık künyesine girmesi ve Bakanığın isminin Ulaştırma, Deniziclik ve Haberleşme Bakanlığı olmasının, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Denizcilik'i bir devlet politikası haline getirdiğinin göstergesi olduğunu kaydetti.

Samimi bir ortamda geçen özel yemek sonrası, Birleşmiş Milletler Denizcilik Örgütü Genel Sekreteri Efthimios Mitropoulos ve Ailesi, akşam saatlerinde Türkiye'den ayrıldı.

1.20111116145830.jpg

Haber ve Fotoğraflar: Esra SARIKEÇE - Deniz HAber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim