• BIST 9079.97
  • Altın 2323.809
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9399
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Mitsubishi Colt'tan özel kampanya

Mitsubishi Colt'tan özel kampanya
Mitsubishi’nin küçük sınıfta yer alan ekonomik ve çevreci modeli Colt’a özel indirimler sunduğu Haziran kampanyası dikkat çekiyor.

Mitsubishi Colt'tan özel kampanya

Mitsubishi’nin küçük sınıfta yer alan ekonomik ve çevreci modeli Colt’a özel indirimler sunduğu Haziran kampanyası dikkat çekiyor.

2 bin 400 TL’yi aşan indirim avantajıyla 31 bin 639 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla ön plana çıkan Mitsubishi Colt, hem 3 hem de 5 kapılı hatchback karoser seçeneğiyle tercih edilebiliyor.

1.3 litre hacimli 95 HP’lik benzinli motorla ve standart olarak sunulan 5 ileri manuel şanzımanla donatılan Mitsubishi Colt, isteğe bağlı olarak 6 ileri vitesli Allshift otomatik şanzımanla da tercih edilebiliyor. Sport ve Elegance adı verilen iki ayrı donanım seçeneğinin yer aldığı Mitsubishi Colt’un tüm donanım versiyonlarında ise EBD destekli ABS, ön hava yastıkları, yarı otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3 çalarlı müzik sistemi, elektrik soketi, iPod bağlantısı, katlanabilir arka koltuklar, ön ve arka sis lambaları ile gövde rengi kapı kolları ve elektrikli/ısıtmalı dış aynalar standart olarak sunuluyor.

Japon otomotiv ve endüstri devi Mitsubishi’nin ülkemizdeki temsilcisi Temsa Global, markanın küçük sınıfta yer alan etkili ve dikkat çekici modeli Colt için Haziran ayına özel satış kampanyasıyla ön plana çıkıyor. Mitsubishi Colt için 2 bin 400 TL’yi aşan indirim avantajları sunan Temsa Global, özellikle yakıt ekonomisi ve pratik kullanım özellikleriyle fark yaratan iç mekân sihirbazı modelini tercih edecek müşterilere cazip satın alma koşulları sunuyor. Hem 3 kapılı hem de 5 kapılı hatchback karoser seçeneklerine sahip sportif tasarımıyla da küçük sınıfta yer alan rakiplerinden açık ara ayrılan Mitsubishi Colt, 31 bin 639 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çekiyor.

1.3 litre hacimli 95 HP’lik benzinli motorla ve standart olarak sunulan 5 ileri manuel şanzımanla donatılan Mitsubishi Colt, isteğe bağlı olarak 6 ileri vitesli Allshift otomatik şanzımanla da tercih edilebiliyor. Manuel şanzımanlı ve 95 HP’lik benzinli motorlu Mitsubishi Colt, dizel motorlu rakiplerini kıskandıran 100 km’de 5 litrelik ortalama yakıt tüketim değeriyle, 900 km’yi aşan bir menzile erişebiliyor.

Sport ve Elegance adı verilen iki ayrı donanım seçeneğinin yer aldığı Mitsubishi Colt’un tüm donanım versiyonlarında ise EBD destekli ABS, BA Fren Destek Sistemi, ön hava yastıkları, yarı otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3 çalarlı müzik sistemi, elektrik soketi, iPod bağlantısı, katlanabilir arka koltuklar, ön ve arka sis lambaları ile gövde rengi kapı kolları ve elektrikli/ısıtmalı dış aynalar standart olarak sunuluyor. Zengin Elegance donanım seviyesinde ise yağmur sensörü, park sensörü, far sensörü, hız sabitleme sistemi ve karartılmış arka camlar; 3 kapılı Sport paketinde ise arka spoyler, krom egzoz ucu, spor marşbiyel kaplamaları standart olarak sunuluyor. Ayrıca manuel vitesli Mitsubishi Colt versiyonlarında Cleartec teknolojisi sayesinde kırmızı ışıklarda bekleyen otomobilin motorunu otomatik olarak durdurarak yakıt tüketimi azaltan ve karbondioksit salınımını kesen Auto Stop & Go özelliği bulunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim