• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Mitsubishi Lancer'lar çok daha avantajlı

Mitsubishi Lancer'lar çok daha avantajlı
Mitsubishi Motors’un tasarım, güvenlik ve düşük yakıt tüketimi ile dikkatleri üzerine çeken modeli Lancer’da şimdi çok avantajlı fırsatlar var. 1.6 Invite MT Mitsubishi Lancer’lara 44 bin 900 TL’ye sahip olmak çok kolay.

 

Mitsubishi Motors’un eşsiz tasarım, ekonomik yakıt tüketimi ve üst düzey güvenlik donanımı ile rakiplerini geride bırakan aracı Lancer’da özel kampanya bulunuyor. 2013 model Mitsubishi Lancer Invite MT 44.900 TL satış fiyatı ile çok avantajlı.
 
Lancer’ın diğer adı GÜVENLİK
 
Mitsubishi Lancer, tasarımıyla olduğu kadar güvenlik özellikleri ile kullanıcılarına ve sevdiklerine güvenli ve konforlu yolculuklar vaat ediyor. Mitsubishi Lancer viraj ve kaygan zeminlerde savrulmayı önleyerek yol tutuşu maksimuma çıkaran ASTC (Aktif Denge ve Çekiş Kontrol) sistemine sahip. Ön-yan hava yastıkları, sürücü diz hava yastığı ve tüm yolcuları koruyan perde hava yastıkları dahil toplam 7 adet hava yastığı ile Mitsubishi Lancer, içindekilere gerçek güven duygusunun ne olduğunu hissettiriyor. Lancer, darbelere karşı güçlendirilmiş patentli RISE gövde yapısı ve ABS ve EBD’ye ek olarak ani duruşların süresini kısaltan fren destek sistemi ve fren öncelik sistemi (BOS) ile de farkını ortaya koyuyor.
 
Mitsubishi Lancer’da tüm kontrol onu kullananda
 
Mitsubishi Lancer’ın, sürüş esnasında tüm kontrolün kullanıcısında olduğunu hissettiren Yol Bilgisayarı sayesinde, ihtiyacınız olan her şey parmaklarınızın ucunda. Mitsubishi Lancer, ön kol dayamanın içinde, kapılarda ve orta konsolda bulunan çok fonksiyonel bölümler kullanıcısının kendi düzenini daha rahat organize etmesini sağlıyor. Sahip olduğu 16 inçlik çelik jantlarıyla dinamizmini sürekli kılan Mitsubishi Lancer tam otomatik klima, yağmur ve far sensörü, ön ve arka sis lambaları, AM/FM radyo, AUX girişli CD&MP3 çalar, ısıtmalı ve elektrikli dikiz aynaları ile gövde rengi ayna ve kapı kolları gibi birçok cazip özelliği de üzerinde barındırıyor. 
 
Düşük yakıt tüketimi ve sürtünme katsayısıyla da göze çarpan Mitsubishi Lancer, sahip olduğu 1.6 MIVEC motoru ile hacmine göre çok yüksek bir performans sunarken motoru teknolojisi sayesinde 100 kilometrede 5.7 litre (şehir içi ve şehir dışı ortalama) gibi düşük yakıt tüketimi ile de dizelleri kıskandırıyor.
 
Tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatları;
 
Mitsubishi Lancer Invite 1.6 MT 44.900 TL
Mitsubishi Lancer Invite 1.6 AT 47.650 TL olarak açıklandı.
 
Mitsubishi’nin birbirinden çekici modelleri ve cazip fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için www.mitsubishi-motors.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim