• BIST 9079.97
  • Altın 2325.218
  • Dolar 32.3458
  • Euro 34.9467
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Mitsubishi'nin yeni kamyonu pazarı hareketlendirecek

Mitsubishi'nin yeni kamyonu pazarı hareketlendirecek
Mitsubishi Fuso Canter’in yeni model ve versiyonları hafif kamyon pazarına hareket getirecek.


Üstün performansı ve yakıt ekonomisiyle ‘kamyoncunun dostu’ olan Mitsubishi Fuso Canter yeni 3,5 tonluk kamyonetlerini ve 7,5 tonluk çift kabin kamyonunu Türkiye pazarına sundu.

1984 yılından bugüne Türkiye hafif kamyon pazarında başarılı bir satış grafiği sergileyen Mitsubishi Fuso Canter ‘kamyoncunun güvenilir dostu’ olmaya devam ediyor. Sınıfında adı yakıt ekonomisiyle özdeşleşen Canter’in 3,5 tonluk kamyonet ve 7,5 tonluk çift kabin kamyon modelleri Türkiye’de de pazara sunuldu. Böylece pazarda, Mitsubishi Fuso hafif kamyon ailesi tamamlanmış oldu. ‘Her ihtiyaca bir Canter’ sloganıyla ilerleyen Temsa Motorlu Araçlar, Canter versiyon sayısını 8’den 12’ye yükseltti.

“Yeni model Canter’ler satışlara ivme katacak”

Yeni model ve versiyon Canterler’in tanıtımı nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Temsa Motorlu Araçlar Genel Müdürü Eşref Zeka, farklı ihtiyaçlara cevap veren 3,5 ton, 6,5 ton, 7,5 ton ve 8,5 ton Canter seçenekleriyle hafif ticari araç pazarının önemli oyuncuları arasında yer aldıklarını söyledi.

3,5 ton Canter, bol seçenek sunuyor

Yeni 3,5 tonluk Canter, gıdadan beyaz eşyaya, ev tekstilinden mobilyaya farklı sektörlerden müşteri için ideal bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Yüksek verimli hafif kamyonları ile rakiplerinden bir adım öne çıkan Canter, yakıt ekonomisi sunan motoruyla da dikkat çekiyor. Gelişmiş fren sistemi ve araç durumunun sürücü tarafından anlık takibini sağlayan bilgi ekranıyla kullanım kolaylığı sunuyor. Canter, bağımsız helezon tip ön süspansiyon sistemiyle sürüş konforunu maksimuma çıkarıyor.

Canter 7,5 ton çift kabin geldi

Kamyoncunun ihtiyacını bilen ve uygun çözümler sunan Mitsubishi Fuso, bu doğrultuda 7,5 tonluk kamyon pazarına yönelik yeni çift kabin kamyonunu da Türkiye pazarına sundu. İlk defa çift kabin olarak pazara sunulan 7,5 tonluk kamyonlar, inşaat, itfaiye, bakım-onarım gibi işlerde kullanılabilecek.

Mitsubishi Fuso hafif kamyon pazarında da öne çıkıyor

Mitsubishi Fuso Canter hafif ticari araçları 2015 yılı ilk çeyreğinde pazarın %54’lük büyümesine karşılık %104’lük büyümeyle önemli bir başarıya ulaştı. Canter’ler, otomatik ve düz vites seçeneklerinin yanı sıra klima seçeneğiyle farklı ihtiyaçlara hitap ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim