• BIST 9137.21
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Mobil Oto Servis ev ve iş yerlerinde araba bakımı yapacak

Mobil Oto Servis ev ve iş yerlerinde araba bakımı yapacak
Mobil Oto Servis ile oto servis; ister ev ister iş yerinin önünde arabanın bakımını yapabiliyor. Firma,yapılan işlemlere 1 yıl/10 bin km garanti de veriyor.

Otomotiv satış sonrası hizmetlerini ileri bir boyuta taşımak ve araç sahiplerine daha şeffaf ve rahat oto bakım hizmetleri ulaştırmak için 2014 yılı başında hizmet vermeye başlayan Mobil Oto Servis, Türkiye’de ilk kez ev ve iş yerine giderek arabanın bakımını yapıyor.

Firma, fiyat ve kalite araştırması yapmaya gerek kalmadan özellikle kadın sürücüler için avantajlı bir alternatif sağlıyor.

Yapılan işlemlere 1 yıl/10 bin kilometre garanti veriliyor

Mobil Oto Servis, en büyük parça dağıtıcılarından  kaliteli parçaları toptan fiyatlarıyla alıp; dükkan kirası, elektrik - su faturası gibi maliyetlerden kaynaklanan yüksek fiyatlı hizmetlerden çok daha uygun fiyatlarla hizmet veriyor. Kullanıcılar, 165 TL'den başlayan fiyatlarla bakım işlemlerini yaptırabiliyor. Tüm işlemleri müşterilerin ister ev ister iş yerlerinin önünde gerçekleştiren Mobil Oto Servis, yapılan işlemlere 1 yıl/10 bin km garanti de veriyor.

Internet sitesinden randevu almak yeterli

Mobil Oto Servis hizmetinden yararlanmak için; mobilotoservis.com adresinden arabanın marka ve modeline göre uygun bakım paketini seçip randevu almak yeterli. Yaptırmak istenilen işlemler randevu kaydına eklenebileceği gibi tüm kontroller Mobil Oto Servis'in özel eğitimli ustalarına da bırakabilir.

Havale veya araç başında nakit olarak ödenebiliyor

İşlem sonrasında ise sertifikalı ustalar, dilenen yer ve zamanda arabanın bakımlarını teknolojik tespit cihazlarıyla gerçekleştiriyor ve gerekli kontrolleri tamamlıyor. Mobil Oto Servis ile aracın işlemleri ister randevuyu oluştururken anlaşmalı bankalardan taksit ya da tek çekim ve havale/eft ile ister aracın işlemleri tamamlandıktan sonra araç başında nakit olarak ödenebilir

2014 yılı sonuna kadar Ankara ve İzmir'de de olacak

Şu an için sadece İstanbul genelinde hizmet veren Mobil Oto Servis’in 2014 yılı sonuna kadar Ankara ve İzmir’de de hizmet vermesi hedefleniyor.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim