• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Modacılar, THY için üniforma tasarlıyor

Modacılar, THY için üniforma tasarlıyor
Türk Hava Yolları (THY), kabin memurlarının (hostes) giyeceği yeni üniformalarının tasarımları konusunda 6-7 ünlü modacıya teklif götürdü.

Modacılar, THY için yeni hostes kıyafeti tasarlıyor

Türk Hava Yolları (THY), kabin memurlarının (hostes) giyeceği yeni üniformalarının tasarımları konusunda 6-7 ünlü modacıya teklif götürdü.

Modacıların hazırlayacağı tasarımlardan en güzeline ise THY yönetimi ve yolcular karar verecek. Kurumsal kimliği taşıyan ve daha da önemlisi herkes tarafından beğenilen yeni hostes kıyafeti tasarımı konusunda çalışma yürüttüklerini bildiren THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY'nin uluslararası arenada yükselen imajına katkı sağlayacak hostes üniformalarının taşıması gereken özellikleri konusunda modacılara hiçbir kısıtlamada bulunmadıklarına dikkat çekerek, hazırlanan kıyafetlerin yaklaşık 20 gün içinde THY yönetimine sunulacağını kaydetti.

Tasarımların, düzenlenecek defile ile havacılık ve moda sektöründen uzmanların yanı sıra ünlü simalardan oluşacak jürinin beğenisine sunulacağını dile getiren Topçu, "Mümkün olduğunca uzun süre kullanacağımız, şirketin kurumsal kimliğini temsil edecek ve her yönüyle beğenilen en şık kıyafeti belirlemeye çalışıyoruz.

Defilede sunulan en iyi 3 kabin memuru üniformasını seçtikten sonra bu kıyafetleri internette yolcuların beğenisine de sunabiliriz. Amacımız, her kesimin övgüsünü kazanacak en iyi ve en güzel hostes kıyafetini belirlemek." dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim