• BIST 9079.97
  • Altın 2308.181
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0459
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Moldavian Havayolları İSG'den uçacak

Moldavian Havayolları İSG'den uçacak
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan Kişinev’e başlayan uçuşlar sebebiyle, dün İSG Airport Hotel’de basın toplantısı gerçekleştirildi.

İSG'yi tercih eden 33'üncü havayolu Moldavian Air oldu

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan Kişinev’e başlayan uçuşlar sebebiyle, dün İSG Airport Hotel’de basın toplantısı gerçekleştirildi.

Basın toplantısına İSG CEO’su Gökhan Buğday, Moldavian CEO’su Nicolae Petrov, havalimanı protokolü ve iki şirketin üst düzey yöneticileri katıldı.

İSG Airport Hotel’de gerçekleştirilen basın toplantısında görüşlerini aktaran İSG CEO’su Gökhan Buğday, “Dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı olarak bu akşam ailemize yeni bir üyenin katılmasının sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Moldavia’nın önde gelen havayolu şirketinden biri olan Moldavian Air’ın İstanbul Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı’na uçuş gerçekleştiren 33’üncü havayolu şirketi olması, yeni terminal binamızda yaklaşık 1 yıl önce başladığımız yolculukta nerelere geldiğimizin en büyük göstergesi. Şuanda havalimanımızdan 66 dış, 26 iç hat noktasına uçuşu 33 havayolu şirketiyle birlikte başarıyla gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl 6.6 milyon yolcunun geçtiği havalimanımızdan da 2010 yılının ilk 8 ayında toplam 7.4 milyon yolcu sayısına ulaştık. Farklı havayolu şirketleriyle farklı uçuş noktalarına ulaşıyoruz. Dolayısıyla; havalimanı işletmecisi misyonuyla hareket ederek farklı kültürlerin kaynaştığı platformu da oluşturuyoruz. Hedefimiz ilerleyen dönemde yeni havayolları ve yeni uçuş noktalarına ulaşmak olacaktır” şeklinde ifade etti.

Moldavian CEO’su Nicolae Petrov ise yaptığı konuşmada, “Kişinev seferleri haftada iki kez olarak başladı. Kişinev çok güzel bir şehir, hepinizi oraya davet ediyorum. İki ülke arasında çok sağlam bağlar var. Moldavian Havayolları’nın sefere başlamış olması aslında Carpat Havayolları’nın da sefere başlamış olduğunu ifade ediyor. Carpat Air’de Türkiye piyasasına girmiş bulunuyor. Bugünkü başlangıcımız hem Moldavian hem de Carpat Air’in başlangıcı demektir. Amacımız Carpat Air’in seferlerini en yakın zamanda başlatmak.” dedi.

Yolcular; havayolunun biletlerine, kurumsal web sitesi www.mdv.md adresinden tek yön vergiler dahil olmak üzere 87 Euro’dan başlayan fiyatlar ile ulaşabilecekler. Kişinev-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında seferler haftanın iki günü olarak Çarşamba ve Pazar günü olarak gerçekleştirilecek. Havayollarına sunduğu cazip imkanlar, kolaylıklar ile kalite değerinin ön planda tutulduğu hizmet anlayışı sayesinde havayolları ve yolcular tarafından tercih edilir konuma gelen dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı’na uçuş gerçekleştiren 33’üncü havayolu şirketi Moldavian Air oldu. Havalimanı işletmeciliği sektöründe emin adımlarla ilerleyen 2009 ve 2010 yılında dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı İSG, havayollarına sunduğu cazip imkanlar ve kolaylıklar neticesinde uçuş ağını her geçen gün daha da artırıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı’ndan; Kişinev’e uygun fiyata kaliteli hizmet sunan Moldavian Air ile uçuşlar başladı.

İSG CEO’su Gökhan Buğday, Ulaşım Online dergisinin yeni sayısını inceledi.

Basın mensuplarının kartvizitleri arasından yapılan çekilişte iki basın mensubuna Moldovya’ya iki kişilik uçak bileti hediye edildi.

Haber ve Fotoğraflar: Tarkan BİRİCİK - Buse NAZ - Merve KORKMAZ - İstanbul Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim