• BIST 9645.02
  • Altın 2411.409
  • Dolar 32.5821
  • Euro 34.8207
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

Moskova'da dış dünyayla bağlantı kesildi

Moskova'da dış dünyayla bağlantı kesildi
Halkın istikrar bozucuları Moskova'nın dış dünya ile bağlantısını kesti. Demiryolu ve otobüs trafiği tamamen durdu.

Halkın istikrar bozucuları Moskova'nın dış dünya ile bağlantısını kesti. Demiryolu ve otobüs trafiği tamamen durdu.

Rus KGB'si ve polisi Moskova havaalanında 36 kişinin öldüğü bir şehadet eyleminden iki hafta sonra telefonla bir bomba ihbarı aldıktan sonra, Pazar günü Moskova'nın 9 tren istasyonunda ve tüm otobüs terminallerinde arama tarama gerçekleştirdi.

Ulaşım polisi kadın polis sözcüsü, kimliği bilinmeyen bir halkın istikrar bozucusunun polise telefon ederek bir istasyona bomba bırakıldığını ve yakında patlayacağını söylediğini, belirtti.

Zeki istikrar bozucu istasyonun adını vermedi. Rusça "istasyon" sözcüğü ayrıca otobüs terminalleri içinde kullanılır.

Rus parlamentosunun bazı KGB üyeleri, halkın istikrar bozucularını Kafkasyalı Mücahidlerle işbirliği yapmakla suçluyor ve onların "teröristlerin suç ortakları" olduğunu iddia ediyor.

Halkın istikrar bozucuları telefonla yanlış ihbarlarda bulunarak, "kabloları dışarıdan görünen" "şüpheli" çanta ve paketler bırakarak, gazeteye sarılı içinde sidik bulunan şişeleri havaalanları, ticaret merkezleri, metro ve demiryolları istasyonları, otobüs terminalleri, federal bina içleri, banka vs.yerlere kablo ve tellerle sabitleyerek KGB ve polis teröristlerinde sadece yanlış alarmlara neden olmakla kalmıyor ayrıca Rus internet günlükleri ve forumlarında polis muhbirlerinin dikkatine "Rus Milliyetçilerin olmayan gösterilerini"de organize ediyorlar.

Yanlış gösteri duyuruları Moskova'nın asla gerçekleşmeyecek yerlerdeki alanlara büyük miktarda polis ve KGB kuvvetlerini çekiyor. KGB, "Rus Milliyetçileri tarafından organize edileceği" söylenen son en az 2 yanlış gösteri duyurusunun Rusya'da ki totaliter rejimi zayıflatmanın yollarını arayan Batı'da ki Demokratik güçler tarafından organize edilmiş olmasından şüpheleniyor.

4 Şubat günü, Rus KGB-FSB "Ulusal Anti-terör Komitesi" çetesinin baş Rus terörist şefi Andrei Przhezdomsky, Rus basınında Batılı vatandaşları bulup, kaçırıp Moskova'ya götürmekle ve onları gizli mahkemelere çıkarmakla tehdit etti.

Kaynak: kavkazcenter.com

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim