• BIST 9530.47
  • Altın 2470.868
  • Dolar 32.4789
  • Euro 34.7883
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C

Motosiklet ve bisikletçiler Eurasia Moto Bike Expo'da buluşuyor

Motosiklet ve bisikletçiler Eurasia Moto Bike Expo'da buluşuyor
Türkiye'nin tek motosiklet ve bisiklet fuarı Eurasia Moto Bike Expo 2015, 26 Şubat'ta başlıyor. Yeşilköy'de bulunan İstanbul Fuar Merkezi'nde yedinci kez düzenlenecek olan Eurasia Moto Bike Expo, 1 marta kadar gezilebilecek.

Motosiklet ve bisiklet severlerin sabırsızlıkla beklediği Eurasia Moto Bike Expo 2015 (Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı), 26 Şubat- 1 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Dünya Fuar Yapım tarafından Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuar Merkezi'nin 9, 10 ve 11. salonlarında düzenlenecek olan fuar, yenilikleri ve görsel şovlarının yanı sıra ziyaretçilerine vereceği birbirinden güzel hediyelerle de yıla damgasını vuracak. 2015 Eurasia Moto Bike Expo’nun girişinde verilen çekiliş kuponunu doldurarak, fuaye alanındaki çekiliş sandığına atan ziyaretçiler Triumph street triple KTM RC 200 marka motosikletin yanı sıra Bianchi, Carraro, Ghost ve Capierre marka bisikletin sahibi olacak. Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan fuarı Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED), Motosiklet Sanayicileri Derneği (MOTODER) ve Bisiklet Endüstrisi Derneği’nin (BİSED) çatısı altındaki tüm kuruluşların yanı sıra çok sayıda kulüp de destekliyor.

Gösteriler nefes kesecek

İki teker tutkunlarını buluşturan fuar dünya motosiklet ve bisiklet şampiyonlarının gösterilerine de sahne olacak. Rok Bagoros’un yanı sıra Steel SilencerZ ve Throttlerz Takımı motosiklet üzerinde yaptıkları akrobasi hareketleriyle fuara gelenleri adeta büyüleyecek. Dünya Trialbiking Şampiyonu Thomas Öhler ise bisiklet şovuyla Eurasia Moto Bike Expo’yu ziyaret edenlere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Motosiklet ve bisiklet sezonunun açılışını da müjdeleyen Eurasia Moto Bike Expo 2015’te bir çok yeni modelin de ilk kez tanıtımının yapılacağını söyleyen Dünya Fuar Yapım Genel Müdürü Murat Demirtaş, “Ayrıca kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil pek çok aksesuar ve ekipman ilk kez fuarda sergilenecek” dedi. Geçen yıl yoğun ilgi gören fuarı 104 bin kişinin ziyaret ettiğini belirten Demirtaş, aynı ilginin bu yıl da devam edeceğine inandıklarını belirtti. 

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim