• BIST 9468.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Motul ve Subaru'dan dev işbirliği anlaşması

Motul ve Subaru'dan dev işbirliği anlaşması
Benzersiz teknolojisi, üstün motor performansı ve yüksek güvenlik özellikleriyle fark yaratan Subaru, ünlü madeni yağ üreticisi Motul ile global bir anlaşmaya imza attı.

Motul ve Subaru'dan dev işbirliği 

Benzersiz teknolojisi, üstün motor performansı ve yüksek güvenlik özellikleriyle fark yaratan Subaru, ünlü madeni yağ üreticisi Motul ile global bir anlaşmaya imza attı.

Her biri üstün ve benzersiz teknolojiye sahip olan benzinli ve dizel boxer motorlu Subaru araçlarında güvenle kullanılabilen ve Motul-Subaru motor sporları işbirliği sonunda ortaya çıkan “Subaru by Motul 5W-30” motor yağları artık Subaru yetkili servislerinden satın alınabilecek.

Japon endüstri devi Fuji Heavy Industries tarafından üretilen ve Bayraktar Grubu tarafından Türkiye’ye getirilen Subaru, geçmişte Subaru WRC Rally takımının da sponsorluğu üstlenmiş olan madeni yağ üreticisi Motul ile global bir anlaşmaya imza attı.

Subaru Genel Müdürü Toros Kardaş’ın katılımıyla Polonezköy’de sosyal medya temsilcileri için organize edilen Subaru XV test sürüşü organizasyonuna katılan MOTUL Türkiye İş Geliştirme  Müdürü Sezai Türkmen, Subaru markası ile işbirliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek şunları söyledi: “Motul-Subaru motor sporları işbirliği sonunda ortaya çıkan “Subaru by Motul 5W-30” motor yağı, Subaru’ya özel olarak üretildi. Subaru’nun üstün ve benzersiz teknolojisi ile uyum sağlayan 5W-30 tam sentetik motor yağı markanın tüm benzinli ve dizel motorlu araçlarında güvenle kullanılabiliyor. Subaru ile gerçekleştirdiğimiz bu global ölçekli işbirliğinden dolayı çok mutluyuz, birlikteliğimizin uzun soluklu olmasını diliyoruz.”

Motul ’dan Subaru teknolojisine tam uyum sağlayan özel motor yağı Subaru by Motul 5W-30, 1 ve 5 litrelik özel ambalaj boyutları ve rekabetçi fiyatlarıyla da Subaru müşterilerinin beklentilerine tam uyum sağlıyor. Motul motor yağı Subaru yetkili servislerinde satışa sunuluyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim