• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

MS Europa Marmaris Limanı'na geldi

MS Europa Marmaris Limanı'na geldi
Marmaris Limanı’na yanaşan ve dünyanın en lüks kruvaziyer gemileri arasında gösterilen Bahama bayraklı Alman MS Europa gemisi Marmaris’e 362 yolcu getirdi.

MS Europa gemisi Marmaris Limanı'na geldi

Marmaris Limanı’na yanaşan ve dünyanın en lüks kruvaziyer gemileri arasında gösterilen Bahama bayraklı Alman MS Europa gemisi Marmaris’e 362 yolcu getirdi.

Yunanistan’dan Marmaris’e gelen MS Europa gemisi akşam saatlerinde Trabzon’a hareket etmek üzere Marmaris Limanı’ndan ayrılacak. Marmaris limanına yanaşan MS Europa lüks kruvaziyer yolcu gemisi 200 metre uzunluğunda ve 280 personeli bulunuyor. Yunanistan limanından Marmaris’e gelen MS Europa, buradan da Trabzon limanına gidecek. 28 bin 890 groston ağırlığındaki MS Europa gemisi ile gelen yolcular gemiden indikten hemen sonra Marmaris’in eşsiz güzellikteki koylarına teknelerle açılarak mavi tura çıktılar.

Marmaris Liman İşletmeleri’nden yapılan açıklamada, “Bugün limanımızı ziyaret eden ve her yıl senede bir defa mutlaka Marmaris e uğrayan MS Europa isimli gemi; ünlü kruvaziyer gemi yazarı Douglas Ward’ın hakkında methiyeler düzdüğü ve kruvaziyer turizmi otoritelerince yolcularına sağladığı benzersiz konfor ve hizmet ile ‘6 yıldızlı gemi’ olarak adlandırılan Dünya’daki tek gemidir. Misafirlerine dünyanın en lüks gemi seyahatini yaşatma parolası ile tasarlanan gemi, her yıl yaptığı Dünya turu ile birçok zengin turisti ağırlamaktadır. Üstü kapanıp açılabilen yüzme havuzu (magrodom), sağlık havuzu, devamlı piyano resitali verilen bar, özel üretim puro satılan ve içilen salon, iş merkezi, elektronik golf simülatörü, golf oyun alanı, tenis kortu, yürüyüş sahası, sinema ve sağlık merkezi geminin eşsiz özellikleri arasındadır. Gemi yolcuları, gemiden indikten hemen sonra limana sıra ile yanaşan toplam 18 adet bölgemize has guletler ile kendilerine özel düzenlenen günlük tura katılmış, doğa harikası Marmaris koylarına giderek denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarmıştır” denildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim