• BIST 9548.09
  • Altın 2501.515
  • Dolar 32.4997
  • Euro 34.5525
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C

MSC Cruises gemilerinden İzmir'e ek sefer

MSC Cruises gemilerinden İzmir'e ek sefer
Türkiye’de Arkas Holding ortaklığı ile faaliyet gösteren MSC Cruises’a ait MSC Splendida ve MSC Magnifica gemileri belirlenen programlarını değiştirerek rotalarına İzmir’i ekledi.

MSC Splendida ve MSC Magnifica, İzmir’e dokuz ek sefer yapıyor

Türkiye’de Arkas Holding ortaklığı ile faaliyet gösteren MSC Cruises’a ait MSC Splendida ve MSC Magnifica gemileri belirlenen programlarını değiştirerek rotalarına İzmir’i ekledi.

2009 yılının Mart ayında Barselona’da isim annesi ünlü İtalyan aktrist Sophia Loren’in katıldığı törenle suya indirilen MSC Splendida gemisi, bu yıl seferlerine İzmir uğrağını da ekledi. Cenova çıkışlı MSC Splendida gemisi, 11 gecelik Doğu Akdeniz turunda İskenderiye’nin rotadan çıkarılmasıyla, dümenini İzmir Limanı’na kırdı. Katakalon- Girit-Marmaris-İzmir-Palermo-Roma-Cenova rotasını izleyen gemi 5, 14 Mart ve 4 Nisan tarihlerinde İzmir’e gelecek. Venedik çıkışlı MSC Magnifica gemisi ise Venedik- Bari-Rodos-İzmir-Katakalon-Dubrovnik rotasını izliyor.

Sekiz gece süren Ege-Adriyatik turunun yolcuları 4, 12, 20, 28 Mart ve 5 Nisan tarihlerinde İzmir’e uğrayacak. 22 Şubat - 5 Nisan tarihleri arasında MSC Splendida dört,MSC Magnifica beş sefer olmak üzere İzmir’e toplam dokuz ek uğrak yapacaklar. Gemilerin rotalarına İzmir’in eklenmesinin önümüzdeki yıllarda turistik açıdan şehrin gelişimine de önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

İstanbul ve İzmir uğraklı yaz programı ise 12 Nisan’da başlıyor

12 Nisan tarihi itibariyle MSC Magnifica gemisi yedi yıldır aksatmadan İzmir ve İstanbul uğraklı olarak yaptığı Ege-Adriyatik turunun yaz programına başlayacak. Gemi Kasım ayına kadar her Salı günü İzmir her Çarşamba günü ise İstanbul’a gelerek Türk yolcularını alacak. Adriyatik’in oya gibi işlenmiş kıyılarına uzanan taş evleri ve sokaklarıyla Dubrovnik; kanalları, gondolları, tarihi, mimarisi ve sanatıyla dünyada eşi benzeri olmayan Venedik; uzun sahili ve eşsiz mutfağıyla Bari; hiç sönmeyen Olimpiyat meşalesi, antik kenti, üzüm bağları ve şaraphaneleriyle Katakolon bu turun birbirinden güzel limanlarını oluşturuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim