• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

MSC Cruises'in acente liderleri belli oldu

MSC Cruises'in acente liderleri belli oldu
MSC Cruises, denizin yıldızlarını tebrik etmek amacıyla MSC Splendida gemisinde 4 gün süren özel bir yolculukla etkinlik düzenledi. MSC Cruises 34 ülkeden 130 “yıldız” seyahat acentesine ödül verdi.

MSC Cruises seyahat acentelerinin insanlara diledikleri tatile giden yolda kılavuzluk eden “yıldızlar” olduğu görüşünden hareketle,   MSC Cruises "denizin yıldızlarını" tebrik etmek amacıyla MSC Splendida gemisinde 4 gün süren özel bir yolculukla "Denizin Yıldızları” (All-Stars of the Sea) etkinliği düzenledi.
24-27 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikte, 35 farklı milletten seyahat acenteleri ve tur operatörleri, filonun en önemli ve zarif gemisine davet edilerek, Cenova, İtalya ve Fransa Marsilya arasında bir seyahat gerçekleştirdi. 1500’den fazla seyahat acentesinin katılım gösterdiği etkinlik, MSC Cruises takvimindeki en önemli organizasyonlardan biri olup, MSC Cruises şirketinin dünya çapındaki doğrudan satış ekibinden 200 kişiye de ev sahipliği yaptı. 
Bu özel buluşmada, pazardaki olanakların tartışıldığı ve geleceğe dönük hedeflerin belirlendiği toplantı ve seminerlerden oluşan MSC Akademi sunumlarının yanı sıra çok özel bir gala yemeği, canlı müzik performansları ve gemideki 1600 oturma kapasiteli The Strand Theatre’da  yapılan broadway şovları gibi çok sayıda keyifli eğlenceler de gerçekleşti.3 gün süren gemi seyahatinde ihtişamlı ödül törenleri de çok konuşuldu. Törenlerde, 130’dan fazla kişi ve acenteye MSC Cruises’a yaptıkları olağanüstü katkılardan ötürü ödüller verildi.

Türkiye’deki acentelere aşağıdaki kategorilerde ödüller verildi:

En Münferit Satış dalında ödülü ETS Tur,
En İyi Grup Satış dalında ödülü Prontotour,
En İyi Network dalında ödülü Setur,
En İyi Girişim dalında ödülü Aktuel Travel,
En İyi Online Satış dalında ödülü ise Estamos Tur aldı.

Katılımcıları gemide MSC Cruises üst düzey yönetim ekibinden İcra Kurulu Başkanı Pierfrancesco Vago ve CEO Gianni Onorato karşıladı.
MSC Cruises CEO’su Gianni Onorato etkinlik ile ilgili görüşlerini şöyle ifade etti: “Çok sayıda MSC Cruises yolcusu seyahatlerini seyahat acenteleri vasıtasıyla programlıyor. Çok net bir şekilde acentelere güvenimizin sonsuz olduğunu dile getirmeliyim. Başarımızın, bu acentelerin bizim kim olduğumuz, ortaya koyduğumuz olağanüstü ürünün ne olduğu ve misafirlerin neden diğer tatil seçenekleri arasından bizi tercih etmesi gerektiği hakkındaki bilgisine bağlı olduğunun farkındayız.  Onlar da tıpkı bizim gibi, seyahat planlamasının sadece destinasyonlarla ilgili olmadığını, insanlar, deneyimler ve anılarla ilgili olduğunu düşünüyorlar. Seyahat acentelerinin gemide MSC Cruises’ın gerçek Akdenizli kimliğini yakından deneyimleyerek, şirketimizin vizyonunun kapsamını daha iyi tanımasını arzu ediyoruz.  Ve bu etkinlik de bu açıdan mükemmel bir fırsat."

msc.jpg

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim