• BIST 9623.86
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

MSC, ISS ile ortaklık sözleşmesi imzaladı

MSC, ISS ile ortaklık sözleşmesi imzaladı
MSC Yolcu Gemileri tarafından yapılan açıklamada, hesaplı hava ücretleri için tercih edilen tedarikçi ISS Global Marine Travel (ISS GMT) ile ortaklık sözleşmesi imzaladıkları ifade edildi.

MSC, ISS ile ortaklık sözleşmesi imzaladı

MSC Yolcu Gemileri tarafından yapılan açıklamada,  hesaplı hava ücretleri için tercih edilen tedarikçi ISS Global Marine Travel (ISS GMT) ile ortaklık sözleşmesi imzaladıkları ifade edildi.

MSC’nin Yolcu Servislerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Jim Henwood yaptığı açıklamada “ISS GMT ile oluşturduğumuz bu ortaklık hakkında çok heyecanlıyız.

Ortak acentalarımıza muhteşem bir hizmet vererek hem acenta müşterilerine en ideal uçuş fiyatlarını vermelerini sağlıyor hem de kendi gelirleri için bir sorun oluşturmuyor” dedi.

Cruise Industry News, GMT ile ilgili yazısında, GMT’nin hem önceden hesaplanmış hem de özel istenmiş uçuşlarda uzmanlaşmış bir firma olduğunu, özellikle müşterilerin gemilerin kalkış ve iniş noktasından istenilen yerlere veya istenilen yerlerden gemilere taşınması konusunda ün yapmış bir firma olduğunu belirtti.

Yazıda, gezi acentalarının ISS GMT’nin CruiseLink’ine bağlanarak geminin olduğu noktaya en uygun fiyatta uçuşları kolaylıkla bulabildiği, CruiseLink’in haftanın yedi günü yirmi dört saat boyunca gezi acentelerinin ISS GMT ile direk bağlantıda olduğunu ve müşterileri için en uygun fiyatları isteme ve doğrulama şanslarının olduğu ifade edildi. Ayrıca acentaların isterlerse kendi rezervasyon servislerini kullanarak gelirlerini arttırabileceklerini de belirtilirken acentaların müşterilerine seyahat sırasında acil durum desteği sunmak için mutlaka aktif olmaları gerektiği de bildirildi.

MSC Yolcu gemilerinin temsilcileri gezi acentelerine MSC Yat Kulübü rezervasyonları ve özel grup isteklerinde yardım etmeye devam edecek.

HABER: Ahmet Özdüzgün -DENİZ HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim