• BIST 9063.53
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

MSC Türkiye'den cazip bayram turları

MSC Türkiye'den cazip bayram turları
MSC Cruises, Şeker ve Kurban Bayramı tatillerini hem birden fazla ülke gezerek hem de dinlenerek geçirmek isteyenler için keyifli öneriler sunuyor.

MSC Türkiye'den cazip bayram turları

Arkas Holding ortaklığı ile 2005 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren Avrupa’nın en büyük kruvaziyer şirketi MSC Cruises, tatilcilere konfor ve eğlenceli etkinlikler sunan mükemmel İtalyan tasarımına sahip 5 yıldızlı gemileriyle her zevke hitap edebilecek farklı destinasyonlar sunuyor.

Şeker Bayramı’nda, ister Norvec Fiyortları, ister Baltık Başkentleri

MSC Poesia gemisi, 2011 Şeker Bayramı’nda yolcularını Baltık Başkentleri’ne uzanan bir yolculuğa çıkarıyor. Gemi 27 Ağustos’ta başlayacak 7 gece 8 günlük turu kapsamında Kiel-Kopenhag-Stockholm-Tallin-St.Petersburg’a gidiyor.

MSC Orchestra gemisi yolcuları ise Şeker Bayramı’nı dünyanın sayılı harikaları arasında adı geçen Norveç Fiyortları’nda karşılıyor. 28 Ağustos’ta Kiel’den yola çıkacak olan gemi 7 gece 8 gün boyunca Hellesylt ve Geiranger- Flaam-Stavanger-Oslo ve Kopenhag’a uğruyor.

Kurban Bayramı’nda Akdeniz incileri

MSC Cruises’un en büyük gemilerinden MSC Splendida, Kurban Bayramı’nda yolcularını Akdeniz ülkelerinin en güzel limanlarına taşıyor. MSC Fantasia iki bayramda da yolcularına Türkçe rehberlik hizmeti de dahil muhteşem bir Akdeniz turu sunuyor.

MSC Splendida gemisi 4 Kasım çıkışlı 7 gece 8 gün İtalya-Fransa-İspanya-Tunus, MSC Fantasia 5 Kasım başlangıçlı 11 gece 12 gün süren İtalya-İspanya-Portekiz-Fas (Kanarya Adaları) turu yapıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim