• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

MSC ve CMA CGM'den büyük ortaklık

MSC ve CMA CGM'den büyük ortaklık
Dünyanın en büyük taşımacılık şirketlerinden olan MSC ve CMA CGM, dünya ticaret yolları üzerinde etkilerini artırmak amacıyla büyük bir anlaşmaya imza atacaklarını açıkladılar.

MSC ve CMA CGM'den büyük ortaklık

Dünyanın en büyük taşımacılık şirketlerinden olan MSC ve CMA CGM, dünya ticaret yolları üzerinde etkilerini artırmak ve düşen pay oranından maksimum derecede faydalanmak adına bir gemi paylaşım anlaşması imzalayacaklarını açıkladı.

İkisi de aile şirketi olan MSC ve CMA CGM yaptıkları açıklamada, bir çok ticaret yolunun içinde olduğu büyük bir yönetim ortaklığına başlayacaklarını duyurdular. Açıklanan ticaret yollarının içinde, Güney Avrupa–Asya, Asya– Güney Afrika ve Güney Amerika pazarları bulunduğu dile getirildi. Ortaklığın Eylül ayında Asya pazarında 70 gemiyle servis vermeye başlayan AP Moeller-Maersk AS ile yarışmak için yapılacağı bildirildi.

Ortaklar tarafından birlikte yapılan açıklamada, iki şirketin de anlaşmanın tasarım olarak iki ortağında işletim gücünü arttırmak ve taşımacılık performansını geliştirmek için kurulduğunu, bunların dışında bütün müşterileri için servis kalitesini artırmayı planladıkları ifade edildi.

Bir kısım ticaret yolunda, ortaklık ayrıca şirketlerin filolarındaki en iyi konteyner gemisini kullanıma sunacak, bu esnada da rotalardaki liman sayısını arttıracaklarını ifade etti.

msc-gemi.jpg

cma_cgm_corte_real.jpg

Haber: Ahmet ÖZDÜZGÜN - DENİZHABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim